Städningen gick finemang igår!
Var verkligen ambitiös (stavas det så?). Flyttade på soffan, sängen, TV-bänken för at dammsuga bakom och torka golvena! Var till och med så förbannat ambitiös att jag drog ut spisen och dammsög bakom den! ^^
Anna kom även över en sväng, hjälpte mig lite granna, Tack Anna :)

Strax efter sex-tiden kom Sara över, då var det dags för klippning. Kan ju meddela att man känner sig 1000ggr fräschare i håret! Så nu är man med i matchen igen med en ganska snygg frilla ^^

Kierstin kom över en sväng igår kväll, snacka lite skit och även annat. Blev att vi tre glodde på film, Avatar. Riktigt bra film, vill jag lova!


Today it is Valborgsmässoafton!
Ska diska upp allt här hemma, så det ser fräscht ut när man kommer hem imorrn!
Ska även fixa iordning grillspetten och allt sådant som ska med till Österåker till kvällen :)
Hoppas på en väldigt otroligt trevlig kväll/natt!


/Jenny.

Blev ett par öl hos Zandra igår, för att sen dra bort till Harrys. Var inte överdrivet mycket folk och inte överdrivet roligt. Men en helt okey kväll :)
TILLS någon beslöt sig för att stjäla mina cigg, då blev jag förbannad... Köp egna!

Lite trött imorse, men var bara att kliva upp runt 9-tiden. Mamma skulle trilla över, för att vi sen skulle dra bort och möta Lina vid tåget.
Rättegången gick väl som en rättegång brukar göra. Knepiga frågor som man knappt förstår.. Prata svenska och inte advokatspråk!
När det väl var klar, så tog vi lunch på Coffe House för att snacka lite om det som hänt, och även det senaste skvallret :)
Riktigt trevligt!
Mamma åkte sen till jobbet, och Lina skulle ut till sin häst, så jag vandrade hem.
Sitter nu här hemma, ska snart ta tag i disken. Ska nog även ta dammsugaren en sväng oxå tror jag..
Markus blir sen idag, han ska till sina föräldrar efter jobbet, för lite målerijobb, så blir själv typ hela kvällen. Det gillas ICKE !
Meeen strax efter kl 18 ikväll, så trillar Sara över, då är det dags för lite frisering av mitt skatbo jag har på skallen. Klippning behövs verkligen, vill jag lova!

Imorrn blir det att fixa ordning maten inför kvällen, då det bär av ut mot Österåker, för att fira Valborg där med grillning, kubb och en hel del öl. Hoppas på en trevlig afton!

Lördag, grillning hos Kierstin? Bra fråga! Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Men vore helt klart kul! Var ett tag sen jag träffade Kierstin!

Nej, nu ska jag nog dra på lite musik och resa på mitt feta arsle och ta tag i denna lägenhet! ;)


Jag undrar fortfarande när det ska komma ett brev på posten, där det står att jag blivit miljonär, på riktigt!?


/Jenny.
Utsidan :)
Köket :)


Sovrummet :)
Rummet :)
Badrummet :)


Allt som man kan tänka sig att göra på sin semester, som; affärer, badplats, båtuthyrning, cykeluthyrning, fiske, dykning, minigolf, restauranger..
Jaa, hur mycket som helst; ALLT finns inom 3km. helt underbart!
För övrigt; 2,5 mil till Liseberg, dit ska jag iaf ^^ Har ju aldrig vart där, så är kanske på tiden :)

Längtar till en hel mysig vecka med min älskling på västkusten! :)