I fredags blev det en tur till pappa i Åker! Blev några öl och massa prat. Gick även ner till pizzerian och käkade och tog en öl :) Trevlig fredag minsann!
Lördagen, så åkte jag och Markus in till Strängnäs för att gå runt och titta lite.. Han hittade sig en ny plånbok och jag hittade ingenting, förutom ett par leggings, haha!
Väl hemma, så var det dusch och packa om väskan lite granna och invänta Peter och Anna som vi skulle åka med till Norrköping!
Väl framme hos Anna i NKPG, så blev det några öl, sen pizza, och några öl till. Skjuts till Klockaretorpet, där några flera satt och drack öl. Efter ett tag så åkte vi till Peking MC, väl framme där, så möter vi upp resten som satt och gömde sig i ett militärtält.
Mera öl dracks, och regnet öste ner. Mindre kul faktiskt.
En skapligt trevlig kväll, med trevliga människor! :)
Gav upp vid ett-tiden, då vi började bli frusna och lite trötta. Ringde 5 olika taxi-bolag, ingen svarar. Efter en halvtimmes ringande, så fick jag svar och taxin kom efter 20min ungefär. Han hade dock ingen aning om vart vi skulle, och han körde jordens jävla omväg genom halva Norrköping, så taxinotan slutade på mer än nödvändigt. Finns det en GPS i bilen, använd den!

Söndagen, lite seg. Glodde lite TV och sen bestämde vi oss för att gå iväg och käka vid 13-tiden. Det gjordes, sen så begav vi oss hemåt mot Katrineholm igen.
Väl hemma så var det bara en lugn kväll som gällde.

Idag då, tvättat har vi gjort, handlat har vi oxå hunnit inte. Filmer har vi hunnit se. Markus har nu dragit iväg för att träffa Daniel och jag sitter kvar hemma och tar det lugnt.


/Jenny.

Det var det igår minsann!
Satt hemma och tog det lugnt när Knutte ringer mig! Han är ju i Sverige och hälsar på :)
Så jag och Markus gick bort till Blicken, som för övrigt bor på andra saidan stan, så blev en sjuhelvetes promenad, haha!
Men väl framme så blev det ett par öl under nattens gång. En mycket trevlig afton minsann!

Blev en pizza med gubbarna idag, och nu är jag hemma. Ska väl snart ta mig in i duschen och packa iordning lite saker. Vi åker ju nämligen till pappa ikväll och stannar där tills imorrn! :)
Imorrn lutar det år att vi åker till Peking MC i Norrköping och blir var där tills söndag, hoppas vi slipper regn!


/Jenny.

Lägenheten är färdigstädad, ska bara dit ikväll och hämta städgrejjerna, sen är lägenheten KLAAAAR ! Känns förbannat bra!
Nästa vecka blir förhoppningsvis låsbytet gjort, sen lämnar jag in nycklarna, känns förbannat bra!
En halv augusti hyra får jag betala sen, men det kan jag stå ut med faktiskt :) Betalar ju inte full hyra för studentlägenheten heller, så dom 2 hyrorna tillsammans blir som en vanlig månadshyra :) Yeah!

Bättre än vad jag har det nu, det kan man faan inte ha!