Har vart uppe sen 7 imorse, för att börja med tvätten.
Trött som faan är jag fortfarande, är grymt täppt i näsan och svullen i halsen. Har även skavsår efter dom nya skorna och till råga på allt så skulle jag verkligen behöva städa här hemma.
Skit dag!


/ Jenny.


Finfint, må jag säga.. Fick ett mail angående högskoleprovet. Man ska vara där vid 8:30 och det pågår fram till 16:20, eller vad det nu stod.. JISSES ! Det är ju VERKLIGEN hela jävla dagen!
Förhoppningsvis så gör man bra ifrån sig, om inte annat, så får det gå åt helvete. Wish me luck ;)

Spenderade pengar på ÖB förut.. Ny skurhink, då jag råkade ha sönder den jag fick av Anna, sorry!
Ville ju egentligen bara ha hinken, men killen i kassan började snacka om att det var hela kitet för den summan.
- Men jag behöver bara hinken, svara jag.
-
Men du kan ju ta moppen och sen kan du ju slänga den när du kommer hem, svarar han.

Nej, men jävlar vad nödvändig kille han va då!
Gick och hämtade den där jävla moppen, så nu har jag TVÅ här hemma! Om någon har ett behov av golvmopp, så kan ni ju hojta till :)

Väl hemma blev det lite middag, och efter den så tog det ungefär en halvtimme, timme innan Markus somnade i soffan.. YES !
Han gjorde sig i ordning och gick och la sig, UTAN att ha gjort matlåda eller mackor till jobbet imorrn. Smart grabb det där, det må jag säga!
Vilken jävla tur att han har en så snäll flickvän, så hon ställde sig och fixade det åt honom! ;)

Imorrn, upp med tuppen för att tvätta! Yeeeey! Eller inte faktiskt, känns inte speciellt lockande, då det är otroligt mycket tvätt, och det finns ingen torktumlare i detta jävla hus! Bitter blir man!

Har för övrigt kommit på att jag ska bli miljonär! Hur detta dock ska ske har jag inte riktigt kommit på. Men jag ska göra mitt bästa för att komma på värsta braiga idén! ^^


/ Jenny.


Trött, trött, TRÖTT !!
Knappt sovit nånting inatt, hyggligt jobbigt, vill jag lova.. Orsak till det, har jag ingen aning om..
Men lyckades somna lite imorse iaf, efter att Markus åkt, men blev inte många mer timmars sömn, då jag var tvungen att ta mig upp vid 10-tiden, för att vara på möte vid 11.
Mötet gick bra, var dock tvungen att ta mig en promenad till Akuten efter mötet, för stämpling och sen tillbaks för att lämna in det.
Släpade med mig mamma på promenaden i detta fina väder! Riktigt härligt var det =)

Blev med mamma hem till henne sen, efter en stund blev det nybakat bröd, det gillas massor! ^^
Suttit hos henne en stund, snackat massa skit. Har även fått undan den väldigt fula gröna plast mattan på hennes balkong, så nu ser det lite vettigare ut.
Om man nu kan kalla betong (eller vad det nu är) för vettigt?

Hemma nu iaf, ska väl försöka plocka lite här hemma, diska och såna där tråkiga saker.. Men men, kan vara skönt att få tiden att gå tills Markus kommer hem.

Imorrn blir det upp med tuppen vid 7, för att börja tvätta, sen får vi se vad dagen bjuder på. Hoppas på fint väder iaf, då kan det nog bli en promenad :)


/ Jenny.