Slutade skapligt igår, åkte med Anna till Kattne. hann precis hem till Markus innan han kom hem, så han blev glatt överraskad, vilket var poängen :)
Fick i oss lite middag, och sen blev det en liten powernap. Sen var det dags att börja göra sig iordning för halloween-festen hos Anna!
Härligt kul kväll :)
Dock blev jag grymt förbannad inne på Harrys. Det var ju inte speciellt många som var utklädda, var i princip bara vi, men men! Vi satt i ett av båsen och bakom oss satt ett gäng tjejer, tanter, eller vad dom, nu var. Hur som haver, jag hade spindelnät i håret och det tyckte dom var skitkul att sitta och dra i, vilket resulterar att dom drar mig i håret, för att sedan vända sig om och asgarva.
Om Markus satt dom och pratade skit så högt att det verkligen hördes och för att sen sitta och asgarva åt honom.
Bara för att dessa jävla människor inte har modet nog att våga klä ut sig, att våga bjuda på sig själv! Nee, då sitter vi och hånskrattar åt dom som har valt att göra kvällen lite roligare. Det är ju för faan Halloween-helgen, då SKA man vara utklädd!
Nae, riktigt förbannad blev jag på dessa kärringar!

Hur som haver, lördag idag. Började dagen med en dusch och sedan har jag städat Älsklingens lägenhet, plockat undan all tvätt och diskat. Hoppas sötnosen blir glad över det :)
Han är ju iväg och jobbar idag, stackarn...

Till kvällen blir det student-fest i Norrköping!


Duschen är passerad, nu blir det att göra sig iordning, packa, dra till skolan, fixa redovisningen, för att sedan förhoppningvis hinna med Anna innan hon lämnae Norrköping!
Kvällen består av Halloween-fest hos Anna!


Denna förbannade dag vill jag inte veta av, jag vill bara glömma den!
Ingenting man gör eller säger, duger. Hur förbannat bra känns det då?
Varför i helvete ska jag vara delaktig, om jag inte ens har något att säga till om?
Det blir bara jobbigare och jobbigare, tänker inte låta det vara så längre, för jag duger! Till mer än vad DU tror!

Efter denna irriternade skitdag, som har bestått av enbart jobbiga och värdelösa moment, så tyckte jag att jag förtjänade en pizza, och det blev det minsann! God var den oxå!
Vad som sker nu, är inte mycket. Glo Tv resten av kvällen, som alla andra kvällar..