Mobilen inskickad som reklamation, nu hoppas jag att LG går med på det, annars tänker jag på något sätt starta krig mot dom! Förbannad blir jag om dom inte tar emot den iaf... Håll tummarna!  Eller håll bara EN, annars  betyder det otur!
Jag är slut som människa!Satt och pratade med Älsklingen igår på Ansiktsboken om att han kanske skullekomma till mig, men helt plötsligt slutade han svara..
Jaha, tänkte jag. Det var ju snällt.. Men han kanske är på väg hit?

Klockan gick, och ingen Markus. Men han ringer!
Säger att han drog över till Daniel, för att prata lite om hur dom hade haft det i Turkiet.
Jaha, svarar jag, lite ledsamt. - Men jag som trodde du var på väg hit..
- Nee, jag drog över till Daniel..
Helt pltsligt knackar det på dörren, och där ute står min alldeles underbara älskling!
Då hade han ju åkt hit iaf, gissa om jag blev glad!

Ett bra slut på en skitdag!  ♥

Kom till skolan vid 12-tiden, satte mig i fiket och försökte mig på lite matte. Ett par stycken från klassen kom och gjorde mig sällskap, men blev mest snack.
Gick och köpte mig en kaffe, och skulle slänga i ett par sockerbitar, men NEJ, sockret var slut, till och med i förrådet, problem nr 1.
Satt där i fiket, snackade och hade det trevligt, när jag skulle ta upp mobilen och ringa min kära pojkvän. Men vet ni vad?! Då har dom där jävla knapparna slutat fungera IGEN !! Förbannad blir jag, och förklarar krig mot LG.
Det var problem nr 2.
Lektionen rullade på som vanligt, och klockan närmade sig kvart i tre och vi slutar, men jag inser att jag inte har papprerna med mig, till mitt bankmöte som jag skulle på 15:30. Problem nr 3.
TOKstressar hem, missar spårvagn, halvspringer hem och tillbaks ner på stan för att komma inflåsandes på banken, mysigt värre...
Mötet tog slut, och jag gick till Telia. Killen i kassan känner igen mig, och jag förklarar att jag inte vill ha den där skitmobilen längre, jag vill ha en totalt ny på exakt samma villkor som jag har idag.
Han skulle ta reda på LG:s policy för sådant, och återkomma till mig imorrn.
Håll tummarna nu för att LG har en BRA policy, så jag får mig en helt ny mobil utav annat märke!

Aldrig mer LG !

Väl hemma, så är jag helt slut. Stressat på tok för mycket för min hälsa just nu. Jag är sjuk, då ska man inte stressa! Men ibland blir det inte som det ska... Vart lite halvdöd i sängen, pratat med sötnosen emellanåt, glott på TV och fixat med alla miljoners papper från skolan.

Nu blir det väl att ta mig en kvällmacka, tror jag, och sedan ta det lite lugnt. Plocka fram matte-boken kanske. Har jag sagt att jag hatar matte?