Dagen på jobbet har rullat på finemang! Är så skönt att återkomma till samma dagis varje dag, slippa hoppa runt som en groda bland 3-4 olika förskolor i veckan. Trivs dessutom på Diamanten, så det är ju toppen! :)

Imorrn är det redan onsdag och halva veckan är då gången. Det går undan!
Ska försöka ta mig ner på stan i veckan och fixa klockan som jag fick i present, och även skicka iväg matte-boken om betalningen nu kommer in, vilket jag hoppas på. Vore grymt skönt att bli av med all denna kurslitteratur jag har hemma som bara ligger och tar plats!
Har dessutom en hel drös med kollegieblock, om någon är intresserad?

Till helgen vet jag ej vad som gäller ännu. Har en kompis som ville hit och festa på fredag, så det återstår att se hur det blir. Frågan är ju om jag och Markus ska vara husvakt eller inte.

Nästan en vecka har gått, och en del har hänt.

Morfars begravning i torsdags var riktigt jobbig, men man tog sig igenom den. Prästen var mycket bra, och begravningen var jättefin.
Vila i frid älskade Moffa ♥
I fredags kväll så var det dags för tjejfest som slutade på Harrys, och det var en mindre lyckad afton, nog om det!
Lördagen så var det dags för kräftskiva i stugan och det var en riktigt lyckad afton!
5-kamp, grillning, kräftor och massor av öl. Riktigt grym afton!
Har inga bilder dock, då batteriet i kameran (uppenbarligen) var slut.
Söndagen var lite seg, så den blev lugn. Framåt kvällen så blev det middag på Olympus med Bästa Ida och hennes Marcus. Och snart ses vi igen, för då bär det av till Karlstad! :)
Idag är det måndag igen, och tillbaks till verkligheten som gällde. Slutade jobbet vid 16-tiden, sådär lagom tills regnet började vräka ner. Skulle dessutom hämta ett paket på vägen hem, mindre glad för det.
Fast något som gjorde min dag var en halvtjock snubbe på spårvagnen. Han hade vandringskängor, lång, svart (hemmagjord?) kjol, fleecejacka och cowboyhatt. Fick kämpa för att hålla mig för skratt!
På jobbet alltså. Inskolningar och orutiner gör att barnen blir lite snurriga och likaså personalen. Mindre okey, men det ordnar sig.
Slutade vid 16-tiden idag, då blev det spårvagnen ner på stan. In på biblioteket, kopiera papper, lämna tillbaks bok och hämtade ut en ny bok.
Vidare mot de Geer-hallen, men Ticnet låg ej kvar där, så blev att lulla runt en stund innan man hittade vart de hade flyttat sin lokal. Biljetter hämtades ut och sedan far jag vidare mot banken, fixade där och sedan vidare till NewYorker för att byta lite kläder. Sedan vidare till ICA för att handla lite och sedan fick det bli spårvagnen hem.
Väl hemma så blev det middag, ett avsnitt av Heroes. Har hunnit med disken och nu håller jag på att packar inför morgondagen. Eller jaa, packar och packar. Sitter ju här, framför datorn. Packningen går bra, yes!
Imorrn blir det jobb 9-17:30, sedan hem för att hämta väskan och sedan ner till resecentrum och ta tåget hem till Kattne. På torsdag bär det av till Mariefred för begravning. Vila i Frid älskade Moffa! ♥

Resten av helgen kommer att spenderas i Kattne hos min älskade Markus. Eller jaa, iaf lördagen när vi ska till stugan för kräftskiva. Är ju iofs inte hos honom då, men med honom iaf ;-)
Fredagen, jaa då blir det tjejfest med söta damer!
Packa var det ja?