Veckan lider mot sitt slut och mina veckor på Domarringen är även snart slut. Sista dagen imorrn, både trist och skönt. Nästa vecka blir det jobb på Regnbågen istället, därefter ledigt en vecka och sen börjar mitt höstvikariat på Diamantens förskola. Känns helt bra att ha hela hösten klar med jobb!
Snart kommer min underbara älskling hit, blir en lugn myskväll och sova skapligt då jag börjar 6:45 imorrn bitti.
Slutar kl 13, vilket är skööönt och då blir det hem, duscha, packa och sedan ta första bästa buss ut till Peking MC. Där kommer största delen utav helgen spenderas då det är feeeest!
Dock skippar vi tältningen, eftersom det är utlovat regn hela helgen. Inte okey, då även förra året hos Peking regnade bort...
Tack och Adjö!

Fredag;
Väl i Katrineholm så blev det snack på stan innan premiärturen på hojen med Markus, och den turen var helt galet härlig! Är så stolt över min Älskling! ♥
När hojen var parkerad i garaget, så svängde vi förbi McDriven på vägen hem, men det är ju något vi aldrig mer gör om! 
Är det inte det ena, så är det de andra som missas eller glöms! Men när dom missar en hel McNuggets-meny, jaa då jävlar blir jag förbannad!
Ringer till dom, och brudfan erbjuder mig en gratis värdemeny som kommer på Posten, som plåster på såren. Helvete heller, jag ville ju ha mat DÅ, inte 78 veckor senare! Hon ber då oss komma ner och vi hoppar in i bilen och ner till Donken. Skäller ut dom satan, får mina pengar tillbaks och min Nuggets-meny, men efter det; Aldrig mer McDonalds! Satan vad förbannad jag var!
Väl hemma igen och färdiga med maten, så trillade Josefine och Jesper in, då vi hade bestämt att vi skulle dricka lite öl hos oss. Trevlig kväll som slutade på Riva med trevliga människor, strömavbrott, blixt och dunder på himlen och promenad hem i totalt ösregn.
Lördag;
Pappa kom över mitt på dan och vi tog en lunch på stan innan vi åkte hem till mig och Markus. Tittade lite på hans semesterbilder, snackade lite skit och drack kaffe. Han begav sig hemåt efter ett tag och vi gjorde oss iordning för att sedan bege oss över till Anton och Zara, där vi skulle bli bjudna på middag.
Mycket trevlig afton med två härliga människor!
Blev en sväng till Grendel, men det var halvsegt där, tog en sväng till Riva, men blev ej långvariga där. Bestämde oss för att äta pizza innan vi begav oss hemåt.
Söndag;
Sov bort halva dagen, kändes det som. Tog det lugnt i soffan innan ve åkte mot Norrköping då vi skulle besöka MediaMarkt. Markus fick med sig en ny mobil hem, och det är han minsann stolt med! ;-)
Väl hos mig, så blev det lugnt, då jag skulle upp och jobba tidigt på måndagen.
Måndag;
Upp med tuppen för att börja jobba vid 7:30. Väl framme på jobbet, så var det total kaos! Larm tjöt och kylar och frysar stod på 60+grader då dom tydligen har kraschat efter helgens strömavbrott.
3 stora kylar och 3 stora frysar proppfulla med mat, bröd, mjölk, yoghurt, smör, grönsaker. Jaa, i princip allt ni kan tänka er. Allt det var förstört! Det luktade, hade runnit ut på golvet och var fullkomligt vidrigt!
Jag och en till bestämmer oss för att ta tag i köket och slänga allt, precis ALLT!
Vi spenderade 2,5 timmar med att räkna och skriva upp innan vi slängde det i containern.
Tisdag;
Det är dagen idag. Har vart en lång dag då jag haft stängning, så kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Väl hemma, så var det dags att dra igång med tvätten vilket jag fortfarande håller på med.
Tackar för mig, och beger mig ner till tvättstugan.Det hände. Du försvann.
Vila I Frid Morfar