Slutade jobbet vid 15:30-tiden, förbi Willys i Hageby för att inhandla lite städgrejjer, och sedan vidare hem. Käkade en halvgod färdiglagad portion och sedan tog jag tag i den sista packningen här hemma. 
Allt är nu nerpackat, hoppas jag! 
Har under kvällens gång hittat massor med saker, och ställt mig själv frågan Varför är inte det här nerpackat? Jaa, ibland har man inte haft alla hästar hemma, så är det bara.
Dock har det (jobbigt nog) blivit lite av väskpackning i slutet, då kartongerna tog slut. Men tack och lov att man har väskor och IKEA-säckar!
Har även städat lite här och där och nu känner jag att jag ger upp för idag! Har ju inget mer att göra!
Efter denna eftermiddag/kväll så tar jag mig en öl, det förtjänar jag!
Slutade jobbet vid 17:30-tiden, tog mig till spårvagnen och då, just där, komma på att jag har packat ner ALLA köksgrejjer! Hur tänkte jag egentligen? Hur ska jag nu kunna äta mat? Kunde ju i alla fall ha sparat någon kniv och gaffel, men inte ens det har jag kvar framme! Totally braindead yesterday!
Visst, man kan ju dra ut och käka någonstans, men hur kul är det att gå själv? Nej tack.
Bara att gilla läget, och leva på lite kakor som finns här hemma.
För att fördriva tiden utan mat, så tog jag tag i städningen av köket och 95% är gjort där, grym som jag är!
Får se om jag orkar något mera ikväll, är ruskigt trött efter en lite kaosdag på jobbet.
Imorrn blir det att packa ner det absolut sista, och fortsätta städningen.
Ledig fredag, då blir det att hämta nycklarna till nya lyan och sedan bär det av till Ktown för att fixa det absolut sista där och på lördag är det flyttdags. Längtar galet mycket!