Måndag kväll och jag har varit hemma från jobbet. Magen och jag var inte överens under gårdagen, så tyckte det verkade smidigast att vara hemma idag. Dock har vi ännu inte blivit kompisar, så bestämde mig för att vara hemma imorrn oxå, så jag hinner försöka få i mig lite riktiga måltider innan jag börjar jobba.
Har faktiskt ikväll fått i mig min första riktiga måltid på typ 3 dagar, som smakade riktigt bra. Dock fick jag grym magknip efteråt, så det var ju mindre roligt. Men försöker imorrn igen. På onsdag ska jag tillbaks till jobbet, så är det bara!


Dagen igår spenderades som sagt i soffan. Mindre roligt var det, men hade inte så mycket annat val. Hade ju hellre vart hos Crows igår, men man får se det på det positiva, sparade ju dom pengarna iaf ;P
Uppe nu, eller jaa.. Har tagit med mig täcke och kuddar till soffan och ligger här och slöar. Magknip till tusen, kanske beror på att magen är totalt tom, jag vet inte.
Resten av dagen blir ganska slö, försöka äta lite och hoppas på att man kommer i form igen.

Längtar tills min sötnos kommer hem ♥


Kvällen igår var ju.. Spännnade? Kunde vart roligare, men men, så blir det ibland.

Idag har jag spenderat hela dagen i soffan och har fått Herr Magsjuka på besök. Men tror att det värsta börjar försvinna, får iaf behålla vattnet nu och det känns grymt skönt.
Skulle egentligen ha åkt till Vingåker ikväll, då Crows har fest, men jag får vackert ligga kvar i soffan och tycka synd om mig.
Inte ens Markus är hemma och kan ta hand om mig, honom har jag ju skickat till Stockholm.
Nu blir det att slötitta på TV:n och försöka få i mig någon mat, om det nu går.

Tack och hej!