Började kl 11 idag, och en sovmorgon var riktigt underbart! Har känt mig så förbannat trött de senaste veckorna. Kanske beror på en irriterande förkylning som vägrar att försvinna, vet ej. Men men.
Slutade sedan vid 16-tiden, åkte ner mot stan för att sola. Men den förbannade växlingsautomaten vägrade att ta emot mina sedlar, så blev mest bara sur och gick därifrån. Handlade med mig brownies och cola, och tyckte synd om mig själv.
Annars var mina planer på att städa när jag kom hem. Ja. Jag har ju iaf plockat undan allt som låg på golvet överallt.
Imorrn är det jobb 9-16 som gäller, sen åker jag till Ktown. Ska bli helt underbaaart att träffa älsklingen! Längtat galet mycket efter honom. Men 2 månader var, sen slipper vi detta, yeeees!
Adjö.
Kontraktet skrivet;
i december blir jag sambo med världens bästa kille ♥


Jaha, kommer hem efter att ha vart på stan en sväng efter jobbet och inser att bredbandet inte fungerar. Mindre roligt, men man har ju alltid mobilen annars. Men det är ju inte heller så givande när den bara krånglar hela tiden och låser sig och man tvingas nästan slita ut batteriet för att kunna avsluta programmen.

Vid 18-tiden så var det dags att dra igång med tvätten, och väl nere i tvättstugan så är ena tvättmaskinen fortfarande trasig efter snart en månad. Måttligt roligt att man inte har kunnat tvätta allt man behöver under denna period.
Men men, drar igång med tvätten och inser att jag får vänta med hälften igen.
Efter en timme är det dags att gå ner igen, och hänga in kläderna i torkskåpet/torktumlaren och dra igång med nästa maskin.
Efter ytterligare en timme går jag ner igen, och märker då att ena torktumlaren inte fungerar som den ska OCH att torkskåpet INTE fungerar!
Undrar om denna hyresvärd har funderat på att byta ut skiten i tvättstugan? Tvättmaskiner/tumlare och torkskåp är ju från stenåldern nästan!


Det roliga är ju att i somras så gjordes det kontroller/byten i duschrum, toaletter, handfat och diskhoar för att det skulle bli vattenbesparingar i huset. Miljövänligt skulle det visst bli, eller något sådant.
Undrar om någon tänkte på utrustningen i tvättstugorna som är hur gammalt som helst?

 

Ska bli så oerhört skönt att komma härifrån till en riktig lägenhet, inte dessa (egentligen) skabbiga studentlägenheter.

Jag längtar till december!Som tur är så är tvätten klar, men i princip inget är torrt, så det hänger i lägenheten.
Och så har bredbandet kommit tillbaks nu efter flera timmar.