Har haft en lugn och skön förmiddag med frukost i lugn och ro och sedan en omgång tv-spel med bejbi.
Han står just nu och diskar och ska jag ta och kolla upp om Skoda har öppet idag. Om dom har det, så ska vi förbi där en sväng, och sedan har vi 100 andra ärenden att göra innan vi äntligen börjar vår färd mot byn!
.
Trevlig Valborg allihoppa!

Idag har dagen vart som en söndag ska vara, trots det fina vädret.
Har haft en bakfull sambo som inte har orkat lyft ett finger under halva dagens gång. Piggnade till gjorde han först framåt eftermiddagen.
Bestämde oss då för att gå ut och äta, så blev ett besök på Oliver Twist och sedan tog vi oss en promenad längs med strömmen och runt om lite.
Är nyss hemkomna och nu blir det lugnt. Jag känner mig fruktansvärt trött, så blir nog inte så mycket mer gjort denna afton.
.
Imorrn bär det av till byn för att spendera Valborg där i goda vänners sällskap!
Mycket trevlig afton hos Evil Eye igår!
Vid 23:30 tiden dock gav jag upp och tog en taxi hem, och däckade på en gång när jag lagt mig i sängen. Vaknade lite senare av att Markus trillade in genom dörren och väsnades, men orkade inte bry mig.
Fick "sovmorgon" till 9 idag, länge sen man sov så "länge", haha!
Markus dock, vaknade lite till liv när jag gick upp, muttrade något och somnade sedan om. Han är inte den piggaste idag inte!
Men inte ska jag vara snäll idag inte, vid 12:30-tiden ska vi börja tvätta, och sen måste vi iväg och småhandla lite.
Funderar även på att tvinga honom till Ktown redan ikväll, beroende på om möjlighet till klippning finns. Känner att jag får panik över denna kalufs, som inte går att styra längre!
.
Smell you later!