Besöket hos Försäkringskassan var ju inte speciellt givande. Fick prata med en tjej som inte hade koll på något alls, utan var tvungen att gå iväg och fråga hela tiden, eller kolla upp det på deras egna hemsida. 
Resten av alla saker jag skulle göra har jag fått gjort iaf, förutom att hämta ut mitt paket, då deras dator hade kraschat. Bättre lycka nästa vecka! :)
 
Snart borde Markus och Adam komma hem/hit. Blir lite god middag och sen ska grabbarna iväg på bio och efter det så blir det nog ett par öl ute någonstans för dom. 
Imorrn bär det av hem till pappa och där stannar vi till söndag! :)
 
 
 
Så trevligt med lite regn. Speciellt just denna dag när jag verkligen måste bege mig ut. Så trevligt, så trevligt. 
Har massor med grejjor att fixa på stan, Försäkringskassan ska besökas, biobiljetter ska hämtas ut, present ska inhandlas och lite mer därtill. 
 
Happy friday!
 
Vaknade med halsont och matt i hela huvudet, så inget jobb idag inte. Antagligen inte imorrn heller. Faan. När man äntligen kommit igång med att jobba igen, så ska man bli sjuk.
Vet inte riktigt om jag ska skylla på Markus som legat hemma och varit sjuk denna vecka, eller om det jag ska skylla på alla barnbaciller som är såhär års i början när terminer drar igång. Är nog både och. Jävligt surt är det iaf.