Hellre ligga hemma och kräkas, än att åka och jobba. Eller hur var det nu ?
Fyfaan! Hatar detta, jag vill jobba!
Måndag idag! Jag har vart hemma i hopp om att få tag på en tandläkare. Det hoppet släcktes ganska snabbt, då jag inte tillhör någon tandläkare i denna stad. Så det var bara att ta en Ipren och ringa tandläkaren i Katrineholm och be dom skicka över mina papper.
Tack för inget.

Förra veckan så skaffade jag ju ett gymkort och idag har jag vart första gången på ett gym och undrar lite; Varför har jag ej gjort deta förr!?
Nu kanske det bara låter såhär efter första gången, men det var faktiskt kul! Är defenitivt något jag kommer fortsätta med, på allvar!
Nu sitter jag hemma, tar det lugnt och väntar på Markus, som även han är och tränar, fast på ett annat gym (looooser, HA!)Det må jag säga! De har vart en hur bra helg som helst! :)

I fredags så var vi hos Evil Eye MC för lite fest! Mycket trevlig/galen kväll där!
Igår, så låg vi mest i soffan efter att ha vart och handlat godis, läsk och mikropizza. Tyckte mest synd om oss själva igår, men men, man får skylla sig själv! ;)
Framåt eftermiddagen så tog vi tag i oss själva och gjorde oss i ordning för att gå ut och äta på en indisk restaurang och sedan blev det bio, En dag i Phuket. Grymt trolig film!
Efter det så gick vi hem och la oss i soffan, åt lite godis och sedan blev det att sova.
Härligt mysig afton med min bejbi 

Söndag idag, har vart uppe sen 8 ungefär, skönt! Solen lyser där ute, och vi ska strax bege oss iväg för storhandling och sedan ska vi invänta Markus föräldrar som kommer på ett litet besök. Ska även tvätta under eftermiddagen. Full rush hela dagen!

Älskar att texten bara ändra sig sådär, och jag har ingen aning om hur den gör det, eller hur jag får bort HA!
Nu är det inte många dagar kvar tills det kommer underbara människor och besöker oss!