Häromdagen så felanmälde vi att fönsterbrädan i vardagsrummet håller på att rasa ner och sedan ett eluttag i stora sovrummet som har sett hemmagjort ut och därmed sett lite läskigt ut att använda.
Idag så ringde fastighetsskötaren mig, och förklarar att fönsterbrädan har föregående hyresgäst bytt ut själva, men att dom har gjort nya hål iaf, så det sitter bättre i väggen. Dock har föregënde hyresgäst haft något väldigt, väldigt tungt på fönsterbrädan och därmed har konsolerna nästan knäckts. Dessa konsoler ska VI tydligen köpa nya själva!
Varför ska vi behöva köpa nytt, när det är föregående hyresgäst som har haft sönder det?! Verkar ju helt idiotiskt! Det är ju inte rätt någonstans!
.
Och eluttaget i sovrummet har dom tagit bort, men nu har vi ett annat problem. Orginaluttaget som detta konstiga uttaget gick ifrån, det har nu slutat fungera! Och även det som sitter på andra sidan väggen. Så vi sitter här nu, men 4 eluttag som inte fungerar. Tack för den Lundbergs! Ni vet verkligen vad ni gör!
.
Har dock felanmält det nu, så det får dom faeen ta och fixa.
.
Jävla nötter. Har bara vart massa strul ända sen vi flyttade in. Vi fick nytt kakel till köket, men inget annat. Grejjer för att sätta upp det på väggen fick vi stå för själva. Till dom nya tapeterna fick vi inget tapetlim, utan det skulle vi stå för själva. (Dock var damen på Colorama hur snäll som helst, vi fick en bytta tapelim gratis)
Och nu har det vart dessa problem. Jag blir galen!


Sådärja! Nu är lägenheten färdig! Eller jaa, möblerna är betalda, men dom finns inte här hemma dock. Allting leveras i nästa vecka, yeey på det!
Vitrinskåp, sängram + madrasser och nattduksbord leveras på måndag kväll och våran soffa kommer onsdag-torsdag. Ska bli så underbart att få ordning här hemma, så man vågar bjuda hit folk!
Till kvällen så blir det lite öl här hemma innan vi far ner mot Evileye MC för lite festligheter!
Trevlig lördag!
Jobbat på Diamanten idag, fullkomligt älskar att vara där ute och jobba!
Slutade vid halv två-tiden, mötte då upp mamma på stan och sedan Rosa och Vickan en snabbis. Bolaget fick sig ett besök innan jag tog mig hemåt.
Sitter här hemma nu och inväntar att Markus ska komma hem.
Blir lite mumsig middag, några öl och chips här hemma i soffan. En fullkomligt lugn fredag!
Imorrn blir det att gå upp skapligt, och fara iväg till IKEA en snabbis för att inhandla vitrinskåp och säng. Hem igen för att tvätta och städa och sedan så blir det troligtvis lite förfest här innan vi drar vidare till Evil Eye MC och kollar in deras nya lokal!
Längtar galet till första helgen i mars! Bara så ni vet! ;)


Ha en trevlig helg!