Har haft en väldigt fin vän på besök här ikväll, nämligen Kierstin! Hon var och besökte lite vänner här i städerna omkring och då passade hon på att ta en liten sväng till Norrköping. Tycker jag om! Var evigheter sen jag träffade henne!
Blev lite kaffe och skitsnack innan hon åkte tillbaks till Nyköping. Hoppas på återseende snart! :)
 
 
 
Har även idag vart iväg på förmiddagen, bytt grejjer och handlat lite smågrejjer. Lunch när jag kom hem, och ska nu ta tag i lägenheten lite. 
Känns som om det aldrig tar slut, men förhoppningsvis så finns det en ände någonstans i röran! :)
 
Imorrn är det lite jobb som gäller, ska bli härligt! Har ju gått hemma större delen av sommaren, vilket suger totalt. Men snart börjar skolorna igen och semestrarna tar slut, så då börjar det rulla på igen, tack och lov! Trivs verkligen inte med att gå hemma, kan jag lova. 
 
Nej, dags att göra någon nytta kanske?
 
I lördags morse så var det äntligen dags för flytten! Som vi har längtat!
Allt gick mycket fortare och smidigare än vad vi trott, men det har vi våra kära vänner att tacka för som kämpade galet upp och ner för alla trappor!
Kände att jag ine gjorde så mycket nytta direkt, men springa i trappor och bära för mycket grejjer är inte så ultimat när man är gravid. Meen höll ordning på folket, och fixade med andra saker, så lite nytta gjorde man iaf! :)
 
När allt var uppburet och vi hade ätit så åkte alla hemåt. Satte oss ner i soffan då och andades en stund, och kom fram till att vi känner oss mer hemma i denna lägenheten än vad vi nånsin gjort i den förra. Mycket mysigare lägenhet och grymt mycket bättre planlösning. Jag gillar!
 
Söndagen så var det bara att kliva upp skapligt för att dra bort till gamla lägenheten och säda det sista. Och självklart skulle ju dammsugaren gå sönder mitt i den förbannade flyttstädningen!
Humöret sjönk skapligt, men det var bara att gilla läget och dra iväg till Mediamarkt för köp av ny dammsugare. Och för den som inte vet, så öppnar dom inte förren klockan 11:00 på söndagar, så det var bara att sitta utanför och vänta.
 
Väl färdiga med städningen, så åkte vi HEM och fortsatte plocka i denna röra här hemma. Har kommit en bra bit på vägen, men det är saker kvar. Just nu får det ta lite tid, då jag har annat jag måste lägga väldigt stor fokus på. 
När vi väl kommit iordning lite mer i lägenheten, så får ni troligtvis se lite bilder :)
 

Nej, här har jag egentligen inte tid att sitta! Har ju massor att göra!
Tack och hej!