Det sparkar i min mage, vilken underbar känsla ♥
 
Var iväg på hemliga grejjer imorse, och sedan tog jag min frukost nr. 2 på Järnvägscafeet. Mycket goda giffermackor där, dom rekomenderas! :)

När det väl hade öppnat på stan, så vandrade jag runt lite tills jag hittade det jag sökte, en prickig stekpanna! Det är ju mitt kök, säger Markus, så då borde jag ju få ha de saker jag gillar! ;)
Kan ju hända att matlagningen blir liiiiite roligare, om man har lite fräsigare saker i köket! :)
 
 

 
Vad resten av denna dag bjuder på, vet jag inte riktigt. Ska försöka ta tag i packandet. Blev ju inget igår, då huvudvärken satt i hela dagen. Måste nog ta och prata med barnmorskan om det.. 
Har läst att man lätt kan få huvudvärk under graviditeten, men mest under första trimestern, och den har jag ju passerat. Får huvudvärk iaf en gång i veckan, och då blir jag totalt däckad. Ibland fungerar det om jag dricker vatten, eller vilar, men ibland fungerar absolut ingenting. 
Om någon har något bra förslag vad man kan göra mot detta, så tas det tacksamt emot.
 
 
 
Solen lyser, himlen är blå!
Och här sitter jag, inomhus, med en huvudvärk som har smugit sig på. Känns mindre okey en dag som denna, men å andra sidan har jag inget att göra utomhus, så kan lika gärna vara hemma. 
Ska strax äta lite, dricka mera vatten och ta det lugnt en stund. Hoppas sen att huvudvärken har försvunnit, så då blir det att ta tag i lägenheten och fortsätta packa. Börjar bli panik snart känns det som. Flyttar om en månad, och typ inget är packat, känns bra!
Logfest i helgen, därefter blir det enbart hemmahelger för att röja här hemma!
 
 

Längtar till måndag, då får jag träffa min älskade vän som jag ser alltför sällan!