Sitter på jobbet, har rast på förmiddagen idag, då jag slutar vid 13:30. Skulle ju hellre skippa rasten och sluta tidigare, men tydligen får man inte det här.. Känns kul, då jag iaf får sitta här och vänta på bussen som går vid 14:15. Suck..
.
Och mage växer nog lite tror jag. Den har ju iaf blivit lite större, eller så har jag helt enkelt ätit för mycket bullar. Vem vet?
Vill gärna att det ska se ut mer som en gravidmage och inte bara tjockismage.
.
Nahe, fortsätta fördriva tiden, sen äta lunch och sedan sluta. Typ. Nödvändigt med rast? Nej, vem sa det.
Uppe vid 5:30-tiden imorse, nervös men pigg som satan! Hade dock inte så mycket att vara nervös över, utan det gick ju bättre än jag trodde! :)
När det var färdigt så var det att hoppa på bussen och fara till jobbe för att jobba en hel dag. Har haft en helt toppen måndag och inget har kunnat förstöra den! Kanske kylan som kom nu på eftermiddagen, men annars inget! :)
.
Slutade vid 16-tiden, var i stan igen vid 16:30 ungefär, upp till biblioteket och leta efter en bok åt förskolan som jag är på denna vecka. Eftersom jag inte vet hur man hittar på bibliotek, så behövs ju lite hjälp. Denna hjälp fick jag vänta oerhört länge på innan den dök upp.
Meeen till slut så fick jag boken jag behövde, så kunde äntligen gå hem!
Hinner bara vara hemma en liten stund innan det börjar regna ute, det kändes bra! Skrattade dock lite för mig själv när jag kom på att Markus och Jimmie var utomhus för att bogsera en bil, höhö!
Helgen har passerat och det är redan söndag!
I fredags blev det en lugn hemmakväll med min kära sambo, och som vanligt tittade vi på Lets Dance.
Lördagen så for vi iväg till Handelsboden i Linköping för att byta regnstället, och sedan blev det en sväng inne på Ikano-huset för lite shopping. Några linnen, leggings och skor fick följa med mig hem, och Markus.. tjaa, han fick ju en glass iaf, haha!
Åkte vidare till Katrineholm. Jag blev avsläppt hos Zandra och Markus fortsatte ut till Österåker.
Hos Zandra var det lite tjejkväll, vilket innebar mumsig grillning och Eurovision. Riktigt rolig afton!
Markus hämtade mig på kvällen, så vi var i Österåker vid 23-tiden. Jag var stentrött så gick och la mig i stort sett på en gång.
.
Idag, söndag. Mors dag och mammorna har fåt sina blommor. Har tagit det lugnt ute i byn i solen, ätit god grillad mat och haft en lugn och skön dag.
Vidare till Kattne för att gratta mamma och ge blomma, innan vi till slut tog oss hem till Norrköping.
Har nu dragit igång med tvätten och så mycket mer händer icke denna eftermiddag.