Igår fick köket sig en redig omgång! 
Persiennerna revs ner, tavlor sattes upp och sedan blev det storstäd. Kände mig rätt så nöjd efteråt! Dock var nog kroppen mindre nöjd, så fick bli ett varmt bad och sedan chill i soffan tills sambon kom hem. Lite middag innan vi for iväg till Anders och Helen, då Markus ska hjälpa dom med ett rum.
 
Idag har båda sovrummen fått sig en redig omgång av skurmedel, så nu är dom riktigt fräscha! Har även hunnit med att tvätta två maskiner. 
Grymt det är med egen tvättmaskin egentligen. Kunna starta en maskin precis när man vill. Slippa springet upp och ner i trappor, tider som ska passas, och det ska tajma med allt annat. Egen tvättmaskin ska det va! ;)
 
Nu blir det lugnt i soffan en stund. Om en timme ungefär är det dags att bege sig iväg. Dags för ett barnmorskebesök igen, och sedan hämtar Markus upp mig och vi åker ut till Anders och Helen igen. 
 
Tack och hej leverpastej!
 
Ute regnar det, så stannar nog inomhus idag. Hade tänkt att bege mig ut på liten promenad, men känns icke så lockande. Men är inte sysslolös för det inte, nej nej! Har en lista på saker som ska fixas här hemma, tavlor ska upp, gamla persienner ska rivas. Måste även kolla vad det kostar att köpa nya, vart man nu gör det? Någon som har ett förslag?
Ska även måla en hurts som sedan ska in i bebis rum. Allt annat är ju vitt, så varför inte den oxå? :) Har nog lite mer saker som ska göras, så håller mig nog sysselsatt i väntan på bebis ankomst.
 
Tack för mig! :)
 
Bebis rum är färdigt, allt är inhandlat (hoppas jag iaf!), och BB-väskan är packad. Nu får skitungen mer än gärna titta ut, för vi är redo! :)
Eller är vi verkligen det? 
Börjar kännas lite skrämmande, allting.
Snart är det verkligen på riktigt.
Snart har vi ett litet liv som vi ska ta hand om. 
Men som vi längtar 
 
V. 38 (37+1)