Hoppas ni får en bättre afton än mig!
Sambon fick hem sin gasvajer till motorcykeln idag. Den kunde eventuellt vara för kort, så han var tvungen att springa ner i garaget och testa. Detta var för snart två timmar sen. 
Lillgrisen har nu somnat i soffan och jag sitter här.
Ute vräker regnet ner och det blåser så det tutar i knutarna. Blir det någon promenad till Folkparken och kolla brasa? Jävligt tveksamt.
 
Tror nog jag tar en tidig kväll sen så man är pigg till morgondagens jobb.
 
 
Var ju på fotografering förra veckan med Fille och har nu fått bilderna!
Synd bara att han inte kunde dela med sig av sitt underbara leende, men jag gillar bilderna iaf!
 
 
 
 
 
 
 

Fotograf: Elin Brolin Lagerstedt 

 
Idag är det dags för andra arbetsdagen och ute blåser det storm! Mindre kul då vi är merparten utomhus, men får klä mig lite varmare idag.
Min älskade Lillgrisen sov hela natten utan krångel, fast han fick ju ersättning igår och inte välling. Don't blame me. Jag hade helst gett honom välling, men nu var det inte jag som gjorde ordning det.
Men till kvällen blir det välling igen!
 
Har försökt att googla lite på Valborgsfirande här i stan, men det är ju lättare sagt än gjort att hitta något. Eller så är det jag som är sämst på att hitta. Fast logiskt sett borde det finnas information på Norrköpings hemsida, men icke!
Får väl efterlysa på Fejsbok eller nåt.
 
Min älskade Lillgris ligger i soffan och myser, och antagligen så somnar han när som helst. Vår lilla gris är ju otroligt trött på förmiddagar. Jag ska strax slå mig ner i soffan med en kopp kaffe och hänga där tills mamma/mormor kommer vid 9:30-tiden, och då drar jag iväg och jobbar!
 
Trodde aldrig det skulle vara såhär underbart att få komma hemifrån och jobba!
Klart jag älskar min Lillgris mer än någonting annat, men att få vara vuxen ibland och inte behöva tänka på den lille, kan vara rätt skönt.