Nästa lördag tänkte jag & Ida göra Khålan lite osäker, men eftersom ingen utav oss bor där längre, så är det lättare sagt än gjort med lite förfest. Så, vem ordnar? ;)
 
Fille var lite småtjurig och ville inte riktigt komma till ro för att sova, så klädde på honom, la honom i vagnen och så gick vi ut på en promenad. Riktigt underbart vårväder ute är det!
Inte så jättelång promenad blev det, då jag kände mig slut efter en stund. Att ha sån här äckelsjuka tar verkligen på en! Meen en halvtimme blev det iaf. 
Dock vaknade grabben nu när vi kommit hem, men han är ju glad nu iaf :)
 
Resten utav dagen tar vi det lugnt här hemma. Ska tvätta lite mera, och sen inväntar vi pappa Markus! :)
 
 
Jaha, då var det dags att gå upp till 4:or i blöjor. Han växer så det knakar den där lilla saken! 
Har inte riktigt koll på hur mycket han väger för tillfället, men troligtvis 7500-8000 gr. 
Har ju inte vägt grabben sen vi tog 3-månaders sprutan för två veckor sen, och då låg han ju på 6950gr. Men nästa vecka när vi är på Öppna Förskolan så ska jag väga honom, se hur knubbis han har blivit! :)
Undrar om man kan mäta honom någonstans oxå? 
Snaaart har han nog vuxit ur stl. 62 nämligen, men inte ännu. Men när han väl har kommit i stl 68, så börjar det bli dags att köpa hem nästa storlek, och då ska även en vårjacka köpas till grabben och jag har hittat flera stycken som jag vill att han ska ha, men man kan ju inte köpa alla, tyvärr.
 
Älskar att köpa kläder till grabben!