Spenderat eftermiddagen Zara & Anton, vilket var väldans trevligt! Vi tyckte dom behövde lite annat att tänka på såhär dagarna innan bröllopet, så vi bjöd in oss själva. (Under förutsättning då att dom hade tid förstås, vilket dom hade.)
Kan inte riktigt förstå att dom blir Herr och Fru Berggren på lördag. På lördag! Det är ju typ 3 dagar dit bara. Galet!
 

Minigrisen verkar ha godkänt bilstolen iaf. Han somnade i den, så jag tolkar det som godkänt iaf. 
Passerade babyproffsen även idag för att dubbelkolla så vi hade gjort ändringen rätt och att han satt lagom fastspänd. Allt såg så bra ut!
Dock tror jag att vi kommer att koppla ur airbagen fram och placera honom där istället. Känns som om vi uttnyttjar sätena mer då. Som det är nu så förlorar vi två av fem säten. Flyttar vi fram honom, så förlorar vi ett av fem säten. Lite bättre tror jag.
Tror då att vi kommer åka till Babyproffsen och be dom hjälpa oss montera den fram istället. Våran förbannade bruksanvisning är ju på antingen norska eller finska. Hallå, jag är svensk?!
 
Nöjd Minigris!
 
Dina älskade hamsterkinder, dina underbara ögon 
 
"Kunde inte ansluta till Blogg.se"
Nej, det var ju jävla ovanligt. Får man köra via Internetappen istället, men där förstår ni, där gillar markören att flytta på sig hejvilt.
Tänker köra slut på liven på Candy Crush och sen tänker jag sova!
Skitdag!
 
Denna dag har vart både bra och dålig. Fast egentligen mest dålig. 
Dagen började med att vi skulle lämna in bilen på Mekonomen vid 9-tiden imorse. Kommer dit, och bilen är inte uppskriven i deras kalender. Nahe, tack för den.
Men dom tog emot den iaf. 
Hade även bestämt oss för att köpa en ny bilstol till Minigrisen, så spanade lite på det oxå och frågade om dom hade möjlighet att hjälpa en att installera den oxå, nu när vi ändå hade bilen inne på service.
Men nej, det kunde dom icke. Tänk om något skulle hända, då kunde vi ju typ stämma dom. 
Det fanns två stycken som hade gått utbildning för att instruera, men båda dom var på semester. Men om dom nu gått kurs, så vet väl dom hur man gör?
Är det bättre att vi som är helt okunniga ska montera det och det kan bli totalt jäkla fel? Konstigt hur dom resonerar faktiskt.
Fick iaf låna med oss stolen ut till bilen för att testa om vi ens kunde ha den. Jorrå, efter 30 minuters jävla krångel så fattade vi hur man gjorde efter att ha läst bruksanvisning antingen på norska eller finska. Dom där inne måste ha funderat på om vi tagit bilstolen och dragit.
Lämnade iaf tillbaks stolen och lämnade in nycklarna, sen tog vi promenaden upp på stan. Svettiga som lökar anlände vi och tog en fika på Lindahls och sedan strosade vi runt lite. Jag köpte en bh, och Markus såg att man kunde sälja gamla tv-spel och konsoler på en spelbutik så han pratade lite med dom och så kom vi sen fram till att vi säljer in hans gamla spel där, då vi ändå tänkt att göra oss av med det.
Tog sedan spånken hem, åt lunch och Minigrisen fick sig en välbehövlig vila. 
 
 
 
 
Vid 14:30-tiden (?) ringde Mekonomen och meddelade att våran bil var klar, så var bara att hämta den. Tack tack, sa vi! 
Minigrisen fick sig lite banan och sedan hoppade vi på spånken, sedan bussen för att hämta hem pärlan. I spöregn.
 
 
Smygtittarn...
 
Blöta som djur rusade vi in på Mekonomen och frågade efter bilen. Nyckeln hittade dom, men icke räkningen. Utan räkningen så hade dom inte en aning om vad det kostat eller så. Verkstaden och butiken har tydligen olika system och allt, så han kunde inte heller gå in och skriva ut. Vi fick vackert vänta medan dom ringde tillbaks personalen som gått hem, så hon kunde skriva ut de jävla papprerna. Minigrisen ruttnade, blev skittrött och gnällig. 
Efter 40 jävligt långa minuter kom vi äntligen därifrån. Packade in oss i bilen och åkte hem, hämtade de gamla tv-spelen och upp på stan. Tänkte att vi kunde montera bilstolen i p-huset, där man har tak över huvudet. Vi vill ju börja använda den så fort som möjligt, då den andra har börjat krångla.
Markus påbörjar monteringen och jag försöker söva en skittjurig unge. Helt plötsligt dör alla jävla lampor i p-huset och det blir typ kolsvart. Faan. Faan. Faan.
Fram med nyckeln, slår på tändningen för lite lyse och slänger även fram mobilen för lite mer ljus. När Markus typ är klar, kommer lyset igång igen. 
 
Tar kartongen med tv-spelsgrejjor och går till butiken. Nej, men då är det någon förbannad sommarvikarie eller så, så hon får inte ta emot spelen själv. Men hon kan behålla den stora kartongen så kollar dom på det imorrn. Hon tar Markus nummer och så tackar vi för oss.
Nej men då öppnar skitungen kartongen och glor i den och typ visar sina polare som stod där och hängde fast dom borde klippa sig och skaffa ett jobb.
Om hon nu inte får ta emot grejjer när hon är själv, så ska hon väl för faan låta bli kartongen!
 
Bestämde oss för att åka upp till Babyproffsen och be dom om hjälpa oss med bilstolen. Den satt nämligen jäkligt rangligt, så något var ju knas. Nej, barnet satt inte i den då, utan han satt i den gamla.
Och på babyproffsen, DÄR får man minsann hjälp med sådant! Var inget krångel med att följa med ut och titta på det inte! Var en liten grej bara som vi ska ordna, annars var det rätt. Tack tack sa vi och åkte hemåt. Markus tog med sig Minigrisen och gick upp för mat och jag åkte iväg för att hämta hem pizza. Ingen av oss var direkt sugna på alla laga mat efter denna jävla dag. 
 
Väl hemma mumsade vi mat, Minigrisen fick sig ett långt härligt bad med pappsen och jösses vad roligt han hade! 
 
 
När Minigrisen fått sin välling och somnat i sängen så ringer min mobil. Hemligt nummer. Jag avskyr hemligt nummer.
- Hallå?
- Hej. Är det här Jenny Nilsson?
- Mm.. Jo, det är det.
- Hur ska jag inte låta otrevlig, men du har inte parkerat så bra i eran p-ruta så det är väldigt svårt att ta sig in och ut från gården. Vi hade ett väldigt krångel förut. Vill ju inte att ni ska få böter.
 
Denna då "snälla" gubbe som inte ville att vi ska få böter, ville alltså påpeka att vi inte står i rutan, men vi står aldrig helt i rutan eftersom vi har så stor/lång bil och liten yta att sen komma in/ut på. Dryg var han och jag blev irriterad. 
 
 
Okey, jag kanske inte står så bra just idag, men efter en dålig dag och man har en varm, rykande pizza bredvid sig i bilen så bryr jag mig inte. Jag vill hem till min soffa.
Denna jäkla gubbe kunde inte ens presentera sig och han bor inte ens här, så vad har han att säga till om egentligen?