Gårdagen blev spontan utgång i Khålan, men ack så kul jag hade! 
Tack min finaste vän! Du är guld värd ❤
Kända, okända, skumma typer, konstiga klädval, jaa jösses vilken kväll det var! 
 
Idag har inte knopen varit många. Tog 9-tåget hem igen och stationen var full av festivalfolk som skulle hem. Över hela perrongen var dom. Det stod kravallstaket på framsidan av stationshuset där folk kunde sätta sig, då det var för mycket folk på perrongerna. Parken mittemot stationen var full av folk och kön till Pressbyrån ringlade lång utanför. Bussar, spårvagnar, taxibilar körde skytteltrafik för att hämta/lämna folk.
Själv tog jag spånken hem och slängde mig i soffan framför en film med gubben och Daniel.
 
Tvätt av bilar blev det sen, thai-lunch och så en tupplur med Minigrisen väl hemma igen. Middag har intagits här hemma, och nu blir det en lugn kväll framför tv:n.
 
"Mamma och pappa säger att jag inte får äta mer köttbullar!"
Ruskigt glad Minigris! 
 
Igår kväll körde vi på en liten myskväll här hemma. Satt på balkongen med varsitt glas vin/öl och njöt av kvällssolen. Riktigt underbart. Är galet nöjd med vår balkong faktiskt. Skulle nog vara skönare att sitta på dynor, men den punkten har vi inte fixat ännu.
När väl solen började försvinna så flyttade vi oss till soffan, plockade fram lite ost och kex och slog på en film. Hangover 3. Den var dock inte alls lika bra som de andra. Det fanns lixom ingen baksmälla med i filmen.
 
 
 
Minigrisen vaknade mitt i filmen, och var tjurig, ville inte somna om så han fick komma upp och mysa med oss framför filmen innan han fick lite välling igen och så gick vi alla och la oss.
 
Idag började vi morgonen med familjefrukost. Eller jaa. Minigrisen tjuvstartade, för han var klar innan vi andra fick äta något.
Sen har gubben försökt blekt kläder, som jag råkat missfärga. Har aldrig någonsin missfärgat kläder, men får skylla mig själv. Slänga ner en ny knallröd klänning med mörk tvätt. Jo, det färgade av sig på slitna jeans och en randig body. Men nu har nog gubben fått ordning på kläderna!
Sen körde vi en STOR klädrensning här hemma, vilket verkligen behövdes.
 
 Kläder, jackor, och skor.
Bye bye!
 
Nu ska vi bara hitta en UFF-låda eller Myrorna-låda och skicka ner det i. Sådana klädrensingar behövs verkligen ibland.
 
Nu sover Minigrisen, vi dricker kaffe och sen så drar vi iväg och tvättar bilarna! Lite senare kommer Daniel på besök och stannar över natten! Dom lär ju antagligen spela typ.. tv-spel. That sucks.
 
Tack och hej!
 
Rammstein levererade inatt, det hördes vill jag lova. Men var inga problem att somna iaf, skönt det. Festivalen ska ju hålla på hela helgen, så kan ju inte direkt vara kinkig och störas och bli en gnällkärring. Finns dom som har det betydligt värre! Vet tex. att det ligger en hästgård knappt en kilometer från området. Dom har det nog lite värre än vad vi har. 
Vaknade dock inatt av väldigt höga röster som sa något i stil med "Låt bli bilen". Bad Markus ta en titt på bilen imorse innan han åkte till jobbet, men troligtvis är det ingen fara. Har inte hört något från honom, så borde vara lugnt iaf.
 
Gnällkärring ska jag vara som hyresgäst idag. Måste ringa hyresvärden och påpeka ett eluttag i Minigrisens rum som inte riktigt sitter som det ska. Livsfarligt när han väl börjar leka i sitt rum, förstå om han petar in fingrarna i ett trasigt eluttag. Usch!
Sen så behöver vi nya plåtar till spisen, eller jaa ugnen är det väl. Gjorde ugnspannkaka igår och trots 32,79 kg margarin i plåten så brände det fast och det är inte förstå gången. Dessa plåtar har gjort sitt! Nu är det bara att hoppas att jag får min vilja igenom oxå. Fastighetsskötaren kan ju vara lite kinkig och faktiskt lite otrevlig ibland. 
 

Vädret verkar bli betydligt bättre idag än vad det var igår. Spöregn i stort sett hela eftermiddagen/kvällen. Stackars festivalbesökare! Men idag lyser solen med sin närvaro och gör det förhoppningsvis hela dagen. Dock lär nog inte lervällingen på festivalområdet torka upp på flera veckor, HA!
Synd bara att det är fint väder idag då jag bestämt mig för att ha en hemmadag. Har vart fullt ös nästan alla dagar denna vecka, så tänkte vara hemma denna fredag. Tvätta lite, dra en svängom med dammsugaren, vika tvätt och jaa pyssla i hemmet helt enkelt. 
Markus slutar dessutom lite tidigare, vilket jag verkligen gillar!