Sovit som en stock inatt, inte så konstigt då jag var helt slut efter jobbet igår. Men idag är det dags för en heldag igen, så lär ju bli fullt ös idag oxå.
Trött är jag fortfarande. Lillgrisen trodde nästan att han kunde få morgon 6:30 imorse, men icke. Markus hämtade honom och la han i vår säng, men så vände han ryggen till. Okey?
Men jag flyttade honom nära mig och kramade om honom och så slumrade vi lite till. 
 
Att få se dig ligga bredvid mig och sova, det finns verkligen inget vackrare  ❤
 
Var och handlade igår efter jobbet och när jag kommer ut igen så ser jag en kvinna som står med sitt barn i famnen. Barnet kunde vara 2-3 månader gammalt ungefär. Precis när jag ska backa bilen så slänger jag en blick åt kvinnans håll och jag ser då att kvinnan står och röker. Med barnet i famnen. Jag blev arg! Hur tänker man egentligen? Du kan väl lämna barnet i bilstolen om du nu måste ut och röka! Barnet satt nämligen i bilstolen i bilen bredvid mig, när jag skulle parkera bilen. 
Ibland blir man bra förbannad, vilka nötter det finns!
 
Åkte vidare, tankade bilen och sedan förbi MAX för lite snabbmiddag till mig och gubben. Körde driven och fick sen vänta på min mat. Ser då fyra skitngar, max 15 år gamla. Kommer ut från MAX med varsin kopp kaffe och sätter sig vid en bänk och slänger ut säkerligen 30 sockerpåsar på bordet och börjar hälla i kaffet, fast dom häller hälften utanför. Med flit. Ska sen "städa", vilket innebar att sopa ihop lite med handen, ta några påsar och slänga i papperskorgen för att låta resten ligga på bordet. 
Skitungar! Har inte era föräldrar lärt er något hyfs alls? 
Jag hade god lust att skrika på dom, att det finns faktiskt en papperskorg två meter bort, använd den för faan! Men hoppade över det, då dom säkerligen inte skulle bry sig. 
Personalen kommer ut med min mat och jag ser att hon ser hur dom har hållt på, men hon struntar i det och går in igen. 
Okey?
Dom om någon borde väl bry sig. 

 
Torsdag idag och veckan är snart slut. Två arbetsdagar kvar och då två hela dagar, 10-19. Idag kommer farmor och är barnvakt, men imorrn är Markus ledig, så då behövs ingen. 
Var ju det här jag inte ville. Behöva skaffa barnvakt för att kunna jobba. Nejtack. Har ett par gånger framöver i juni, men efter det så kommer jag nog försöka säga ifrån om sådana dagar. 
Dom vet ju dessutom att vi inte har någon släkt här, att dom har flera mil att åka. 
Hur som haver, arbetsdag idag iaf och det regnar. Ovanligt? Vid lunch idag så kommer det iaf en lastbil med varor, så då får vi något att göra iaf.