Morgonen började med att hela högen försov sig! Nästan iaf..
Vid 7:30 vaknade jag och fick då väcka upp hela familjen för att mer eller mindre kasta i oss frukosten, göra oss klara och bege oss till förskolan!
De flesta barn brukar dock vilja ha med sig en snuttis eller liknande till förskolan, Fille ville ha bollhavet med sig...
 
 
När ungen var lämnad så traskade vi hemåt igen och började skrapa bilen som tog mer eller mindre en evighet då det satt som berget. 
Jag kände hur klockan tickade iväg. Skulle ju nämligen till Mjölby för lite genomgång och hämtning av kläder.
MEN bilen blev fri från is till slut och det var bara att gasa iväg! 
Dock när jag i princip var ute på motorvägen så upptäcker jag att vi inte har speciellt mycket bensin i bilen. 
PANIK!!!
Vi har dessutom Qstar-kort och det finns ingen sådan mack på vägen till Mjölby.
Det var bara att svänga av, köra världens omväg, tanka biljäveln och sedan ÄNTLIGEN vara på väg!
Halvtimme sen blev jag, men var ju ingen lektion jag skulle på, som tur var. 
 
Färdig i Mjölby så rullade jag mot Linköping och bästa affären, nämligen IKEA!
Började med lunch då magen kurrade enormt, och vad är ett besök på ikea om man inte äter köttbullar med potatis?!
YUMMIE!!
 
Lite småshopping blev det, barngalgar, tallrikar, påsklämmor, värmeljus och ett skoskåp.
Vi kan nämligen inte ha en vanlig skohylla och har vi skorna ståendes på golvet så äter Fille upp dom och det känns mindre fräscht. Vi har därför haft våra skor på hatthyllan och vi har börjat bli jäkligt trötta på det, så då fick det bli ett skoskåp!
Dock lättare sagt än gjort att montera möbler med ett barn som ska vara med överallt och kasta skruvar hejvilt och sitta på alla delar...
 
Men till slut fick vi ihop det och Fille är ju såklart jäkligt nyfiken så fort det kommer in något nytt!
 
Lite mer ordning och reda är det här hemma nu, men är fortfarande en del som ska göras.
Jag vill sälja skrivbordet, som vi köpte i höstas, och köpa ett mindre. Gjorde ju lite fel i mätningarna när vi köpte det här och jag tycker att det är för stort. Speciellt nu när vi har ett matbord.
Har hittat ett som jag vill ha på ikea, men ska först försöka sälja det vi har.
Sen i hallen så vill jag ha som en liten bänk i shabby chic stil som vi har på hurtsen där, jag vill ha hem fler ramar så vi kan styra upp Filles wall-of-fame. Jag vill ha någon hylla i sovrummet på min sida av sängen där det är mycket tom yta.
Vi vill dessutom ha en ny säng, en Kontinental-säng istället för den ikea-sängen vi har. 
Som sagt, mycket jag vill göra, men allt får ta sin tid. Om man ändå kunde vinna på Lotto så man kunde få allt på en gång!
 
Vi hade ingen lust att sitta hemma på eftermiddagen så vi plockade ihop oss och åkte ut till Hageby Centrum!  
Började med en fika och mellis innan vi började strosa runt för att hitta ett par jeans till denna morsa! Och nog hittades ett par efter mycket letande och pappsen drog kortet. Han är guld värd min älskade ♡
 
Pappas plånbok, mums!
 
Väl hemma igen blev det middag och den kletades överallt! Nästan ett under att grabben blev mätt när det var mat på golvet, bordet och han själv!
Och tallriken, den vänds uppochner när man är klar! Tokunge! ♡
 
 
Igår kväll tokslocknade jag på soffan i väntan på Markus. Sista jag såg på tv:n var ett program som började vid halv åtta-tiden och vaknade sen vid halv tio när Markus väckte mig och tyckte att jag skulle gå och sova i sängen istället. Han hade dessutom försökt att väcka mig flera gånger utan att lyckas. Kan man tro att jag var trött?
Skönt var det att grabben har sovit precis hela natten och vaknade först vid 6:30 imorse och tyckte då att vi skulle gå upp hela högen.
Inte mig emot, kände mig hyfsat utvilad, så jag klagar inte.
Har märkt att barnet sover mycket bättre nattetid nu, sen han började på förskolan och det är väl något man verkligen INTE klagar över ;)
 
Vi lämnade barnet på förskolan vid 8:30 och traskade sen hem igen och drack kaffe i lugn och ro. Efter någon timme var det dags att klä på sig igen och sopa och skotta fram bilen då vi skulle till banken en sväng och sen ut till Mediamarkt. Svängde även in på XXL Sport för att spana lite på sovsäckar och liggunderlag till sommarens fester. Lite för dyrt för vår smak, men vi sanar vidare. 
Hittade dock ett par vantar till barnet. Dessa MED tumme på då vi har märkt att han vill försöka greppa saker när han har vantar på.
Inte lätt med tumvantar på små barn, men dom vi hittade hade även dragkedja på sidan vilket är hur smart som helst om jag får säga´t!
 
 
Didriksson är märket och vi pröjsade 149:-! Inte speciellt dyrt tycker jag! 
Väl hemma igen var det dags att hämta barnet och det har gått superbra även idag! Är så härligt att höra! 
Barnet sover nu gott, pappsen spelar tv-spel och jag ska nog försöka plugga lite, tror jag.