Helgen på Öland har vart helt jäkla awesome!
God mat, bra folk och grym musik, så som det ska vara! Kunde väl ha varit lite mer solsken bara, men man får inte kräva allt för mycket!
Blev några mil i riktigt spöregn på vägen ner. Både dunder och blixt var det även på himlen. Lite obehagligt faktiskt!
Väl framme på Öland så blev det lite solsken på kvällen iaf!
Besökte Borgholm och Färjestaden på lördagen, för lite mat och inhandling av diverse saker!
Vi kom fram till att det inte finns en enda elektronikaffär där vi var!
Elkedjan sålde skor och butiken med gigantisk Aftonbladet-markis sålde smink och leksaker. Övrigt så var det enbart klädaffärer.
Sen konstaterade vi även att vi inte hade sett en enda männska med mobiltelefon. Udda ö? Jotack.
Lite skämtsamt menat.
 
 
Men som det sägs, borta bra, men hemma bäst.
Jäklarns så jag saknat min grabb!
Det var helt underbart att få höra hans underbara skratt och sedan till kvällen, se och höra honom ligga och snoosa sött i sin säng.
 
 
Imorse var han bedårande. Jag hade vart på toa, och när jag kommer ut så är det typ knäpptyst i lägenheten, vilket brukar betyda lite fuffens, men inte det.
Där låg han sött på vardagsrumsgolvet och pillade med sina nappar.
 

Barnet härjar på dagis, jag har vart och handlat en sväng och nu är jag ganska nyvaken efter att ha sovit några timmar. Ska nämligen gå natt på praktiken nu i två veckor, så dygnet ska vändas! Lättare sagt än gjort, känns det som.
 
Hade möte på praktiken igår med läraren och chefen. Det ska ju självklart göras en praktisk bedömning på mig också.
Mötet gick finfint.
Läraren i princip dumförklarade mig, jag blev så förbannad så jag nästan började gråta och chefen höll på att be läraren dra åt helvete.
Men det gick väl bra?
 
 
Såhär på morgonkvisten har vi packat väskan, och snart ska vi bege oss till Biltema, köpa uppblåsbara kuddar, till garaget, kasta av alla tältgrejjer, hem, lämna bilen, gå till garaget, klä på oss och hoppa på hojen, möta upp alla andra och sen åker vi till ÖLAND!
 
Tack och hej!
 
Vilken jävla natt!
Vid 03-tiden vaknade barnet. Jag tror han hade någon mardröm, för inte kom han till ro efter det. Inte ens mellan mamma och pappa. Först framåt 04:30 fick jag barnet att somna om. Kl. 05:00 ringde mitt alarm. Behöver jag ens nämna att jag har vart trött idag?
 
Och så här på kvällskvisten har det tagit mig en timme att få barnet att somna. Den där läggningen en halvtimme tidigare vette faan om den funkar längre. Antagligen hade vi bara tur förra veckan. Har verkligen ingen aning om vad vi ska göra. Jag orkar verkligen inte med så här utdragna läggningar längre. Det tar verkligen på tålamodet och krafterna. Jag lovar!
 
Vad jag gör nu, kan ni aldrig gissa va?
 
 
 
Nope, var väl det jag trodde.
Jag tänker halvdö i soffan.