Hela tiden pratas det och skrivs om hur man ska sköta barnens sovrutiner, och att det är viktigt att få dom att sova i sin egna säng. Man ska följa alla dessa regler, för det är minsann det bästa!
 
Det här med sovrutiner här hemma. Det gör vi som vi vill. Vill inte barnet somna om i lugn och ro i sin säng nattetid, jaa då får han helt enkelt sova hos mamma och pappa.
Det blir en dålig vana, jag vet. Men ska jag istället låta ungen tjura ihop och tvinga honom ligga i sin säng, trots att han inte vill?
Vi prövar ju självklart att få honom att somna om i sin säng, men går det inte, så går det inte.
Och här hemma föredrar vi att sova på nätterna. Faktiskt.
 
Men jag ska inte gnälla, vi har oftast bra nätter här hemma.

 
Annars då?
Har pluggat lite här hemma, organiserat min fina, nya dator och mailat en del med läraren. Den lärare som faktiskt svarar på mail.
Jag har ringt massa samtal för att få försöka få fram när min betalningsanmärkning försvinner, men det är lättare sagt än gjort kan jag tala om för er.
Ja, jag har en sådan där anmärkning, men det är betalt och klart, nu ska bara den förbannade pricken försvinna.
Det är inte Kronofogden man ska ringa inte, utan man får ta kontakt med ett kreditupplysningsföretag. Men via telefon får man inte veta ett skvatt, utan man får beställa en kreditupplysning på sig själv. Beställer man det så får man hem inloggningsuppgifter om ett par dagar i brevlådan och därefter kan man logga in och se hur det ser ut.
Smidigt? Nej.
 
Ett litet serious talk här nu.
Hur fantastiskt har inte vädret vart de senaste dagarna? Hur mycket vårkänslor sprudlar inte i kroppen? Hur gott mår man inte med solen i ansiktet?
Toppen, massor, bäst! Mina svar det.
 
Klart vi även vart ute denna förmiddag i underbara vädret! 
Är så härligt att se att även barnet sprudlar av glädje jämfört med när det var snö och massa tjocka kläder!  
Han leker för fullt i sandlådan, springer på grönytorna och är så jäkla glad!
 
 
 
 
 
Bestämde oss för att åka ut till svärföräldrarna efter lunch och byta däck på bilen. Våra däck förvaras nämligen där ute, då vi inte har plats för dom någonstans här.
Det blev fika och gunga medan pappsen bytte däck! Ja, pappsen fick förstås fika han oxå innan han högg in på däckbytet.
 
 
Min svärfar hade under natten fått vara med om en riktigt otäck grej. Han är busschaufför i Vingåker med omnejd och ibland kör han natt-turer, vilket han gjort inatt.
Hade klivit på några ungdomar som tydligen inte skulle åka så långt och därför tyckte dom att dom inte behövde betala för sig. Däremot tyckte chauffören, min svärfar då, att dom skulle betala, alla andra gör ju det! 
Ungdomarna börjar tjafsa emot och chauffören säger då att han kommer tillkalla polis om dom inte ger sig. Till svar får han; - Jävla rasist! Varpå ena grabben sliter tag i brandsläckaren och fullkomligt sprutar ner chauffören och sen springer dom därifrån.
 
Det här handlar alltså om ungdomar som går på gymnasiet, 16, 17, 18 år gamla. 
Tur i oturen så var det en passagerare som trodde sig veta vem den ena var, och jag hoppas fanskaper åker dit ordentligt.
 
Efter frukosten klädde vi på oss och traskade ut! Inte kan man sitta inne en sån fin dag som denna inte! 
Barnet härjade i sandlådan och rände runt han! Så härligt att se!
 
 
Efter nån timme ute i sköna solen så hoppade vi in i bilen och rullade till Mediamarkt.  Det var dags att införskaffa en ny dator! 
Det kan tyckas konstigt av många nu när vi har det knasigt ekonomiskt, men vi är i stort behov av dator för att jag ska kunna göra mina uppgifter. 
Och måste ni absolut veta, så är datorn på avbetalning,  och därmed gick vi från butiken, med datorn i handen utan att betala en krona. Sådeså.
 
En vit Sony Vaio pryder numera bordet här hemma och jag är totalt förälskad!
Hade velat haft en rosa dator, men det fanns tyvärr inte.