Nyss hemkommen efter att ha vart i Norrköping hela eftermiddagen. 

Var tvungen att göra ett besök på banken där jag inte är kund längre, en lång och tråkig historia. Men det är avklarat och avslutad nu! 
När man ändå är i Norrköping så måste man ju passa på med lite shopping! 
Har fått mig tshirts, underkläder, träningsbyxor och jeans. Och gällande jeans. Lyckan som uppstår när man kan köpa en storlek mindre 👌😁 
Fille fick sig även lite mer mjukisar. IGEN! Köper fan byxor åt han varje månad känns det som. Som ungen sliter hål på knäna just nu! 😣 

På vägen hem blev det en burgare på MAX såklart. Ett måste! ✌ 

Nu har duschen passerats och jag tänker slänga mig i soffan och glo Gåsmamman innan jag däckar i sängen. 


Norrköping, Shopping,

Det där gullefjunet slipper läkarbesök nu, så länge vi inte ringer eller nåt oförutsett händer. 

Astmamedicinen funkar när den behövs, dvs när han är förkyld och har hosta. 
Ruskigt skönt! 


Efter läkarbesöket blev det såklart en fika. Sen drog jag till frisören och grabbarna åkte hemåt.


När Fille sen sov för natten så drog vi på oss arbetskläderna och började måla hallen, så nu är den snart klar. Skönt! 

Nu är det Greys Anatomy i soffan för min del, medan gubben målar det sista. Han är guld värd min man. Han ska ha så mycket cred för allt han gör här hemma! Jag hjälper givetvis till så gott jag kan, men han gör ju ändå det mesta. Han är ju trots allt målare, vilket är en ruskigt stor fördel när man renoverar! 😊


Rödaarbetsbyxor
Astma, Barn, Katrineholm, Kids, Kullbergska, Livetiradhus, Målare, Renoveringpågår, Rödaarbetsbyxor, Vingåker,

Avskyr ibland dessa kvällsmöten eftersom det innebär att jag ser Fille väldigt lite. Som idag. Jag började 5.45 och kom hem för en halvtimme sen. Jag har alltså spenderat 15 timmar hemifrån och inte sett Fille alls. 

Jag lämnade honom på dagis igår, sen var jag tvungen att ta stängningen igår, så väl hemma var det bara att byta om och dra till gymmet. Visst. Gymmet kan jag välja bort, men vill samtidigt inte det eftersom jag kommit igång så bra med det.
Och så denna lång dag idag hemifrån. Så egentligen har jag inte sett Fille sen igår morse och det avskyr jag. 

Men det finns inget annat tillfälle att ha våra möten, så det är bara att gilla läget. Men det tär på mig när jag inte får träffa mitt barn. 

Imorrn blir det bättre. Markus hämtar honom på dagis efter lunch och sen möts vi upp på sjukhuset i stan. Astmamedicinen ska diskuteras, men därefter blir det kvalitetstid. Jag ska klippa mig, men är ändå hemma innan middagen. Då ska det gosas. 

Torsdag blir värre. Måste fara till Norrköping efter jobbet för att besöka banken och passar på med lite andra saker, men förhoppningsvis hinner jag hem innan han ska sova. 

Men till helgen, då ska det göras roliga saker. Vad vet jag inte, men nåt ska vi göra. Men jag behöver vara med Fille iaf ❤Barn, Familj, Family, Jobb, Kids, Skola, Vingåker,