Fullt ös, medvetslös på jobbet idag! Blev till och med lite övertid så vi blev klara med flyttstädningen. Om folk bara kunde hålla efter sina ugnar lite bättre 🙈😂 


Hämta ungen lite försenat, iväg och handla till kvällens tacos. 
Hem, fixa tvätt och ska ta mig en kopp kaffe. Lyckas ha hål på kapseln i maskinen så kaffeblask över hela jävla bänken. Bara att börja flytta på saker och börja torka. 
Skulle torka under den vanliga kaffebryggaren och lyckas tippa den lite för mycket så den välter. Och tydligen var det vatten i den så det hälls ju såklart ut på bänken och termosen far i golvet typ en millimeter från mina stackars tår. 
Här svär jag över den idioten som lämnat bryggaren med vatten i. VEM GÖR DET?! Inser sen att det var jag förra helgen när jag insåg att både kapselkaffe och bryggkaffe var slut, och var då tvungen att ta till snabbkaffe.. 

Iaf så var det bara att börja torka IGEN. Fille kommer och undrar om vi kan leka. Jag fräser till lite, sjukt irriterad på mig själv, och inser i samma veva att det blev fel.. Var ju inte han jag var arg på.. Så förklarade läget, att mamma är rysligt klantig och får då till svar; "Jag vet nåt som får det att kännas bättre!" Och så får jag jordens puss. Lilla hjärtat ❤ 
Jag blev varm i hela kroppen. Så mycket kärlek det finns i den lilla kroppen ❤ 


Torkandet gick bättre efter Filles peppning och sen blev det lek i hans rum tills det började bli dags att fixa käket. Tacos stod på menyn! 


Nu är det chill i soffan med lite gottgott som gäller. Jag är aptrött!

Dagensfilip, Dagensfille, Helg, Tgif,

Kommentera

Publiceras ej