Idag for vi alla in till stan. Kiddot behövde nya överdragsbyxor, jacka, mössa och så fick han nya böcker. 


Var in på Åhléns för att leta efter tunn mössa, och fann en som Fille gillade. Stl. 54/56 drog vi på skallen och jag tänkte direkt att den var alldeles för tajt. Gick bort till de större storlekarna, men där fann jag inga mössor alls. Gick och frågade personalen och hon utläste från en tabell att den storleken skulle passa upp till 12-åringar. 

- Allvarligt? Den sitter ju som en kondom på hans huvud. Kläckte jag ur mig. 

Expediten började asgarva och jag likaså 😄  Men hon höll med mig om att den satt väldigt tajt. 
Så var bara att gå vidare. 

På H&M fann vi nån enstaka tunn mössa. Varför finns det inga tunna mössor?
Hittade en cool som Fille ville ha. I stl. 134-170.. Men den satt bra på hans huvud! 

Men hur märkliga är inte storlekarna?! 
Är det meningen att mössorna ska sitta som kondomer på huvudena?! 
Galet är vad det är! 


På Intersport var vi även in. Kiddot behövde ju nya överdragsbyxor och jacka och jag hade spanat in ett set i McKinley för 599:-. 
Provar stl. 120 och byxorna sitter bra, men tyckte jackan var lite på gränsen för liten och kort i ärmarna. 
Spanade in i stl. 130 och jackan satt betydligt bättre och han kan till och med växa i den. 
Men då blev det problem. Byxorna i stl. 120 hängde på Minior-hyllan och jackan i stl. 130 hängde på Junior-hyllan. Och paketprisen var olika trots att styckprisen var densamma. Ifrågasatte detta och fick förklarat att det var bestämt så uppifrån, så inget dom kunde påverka. 

Men byxor fanns i stl. 120 på Junior-hyllan, dock raka i modellen, utan snodden och mudden nertill. Och jag vill ha det till Fille.

Så mitt dilemma blev att vi behövde byxor i Minior-storlek och jacka i Junior-storlek, men det gick inte in som paketpris. 
Men världens bästa personal pratade ihop sig och skapade ett paketpris åt oss mittimellan, så 649:- betalade vi. Jag är nöjd! 

Fantastisk service på Intersport i stan! 👌 


Avslutade med lite käk och lattjolajban på BK innan vi for hemåt 😊

H&M, Intersport, Intersportkatrineholm, Katrineholm, McKinley, Shopping, Åhlens,

2 kommentarer

HTTP://nouw.com/jessicamalin

27 Sep 2017 19:17

Hahaha jag dör! hon undrade nog vilka kondomer du hade sett 😂😂 Visst är det konstigt med storlekarna? Nu fick vi köpa en jacka till H i storlek 134 på Lindex, va gjort för typ 9 åringar? 😳 Men storleken under så var ärmarna alldeles för korta! Galet!

Svar: Mössan var sjukt tajt, tro mig! 😂😂 Men aldrig att den passar upp till nån på 12 år! Är du på Åhléns så spana in en tunn mössa med svart stjärna på, så får du se på tajt! 😂
Helt galet. Fille fick ju jacka i 130 för 120 var kort i ärmarna. Är väl för 8-9åringar. Ja, inte borde han ju vara på Junior-hyllan ännu iaf, kan tyckas, men tydligen! Helt galet!
Jenny Nilsson

Jessica

28 Sep 2017 10:07

Haha jag ska hålla span efter kådismössan! 😂 Eller hur!! Dom är ju så långa våra grabbar så jackor som dom ”ska” ha enligt tabellen går till armbågarna på H 😅👌🏻

Svar: Gört! 😂😂
Dom är ju det! Haha! Helt galet! 😁
Jenny Nilsson

Kommentera

Publiceras ej