I fredags blev det en tur till pappa i Åker! Blev några öl och massa prat. Gick även ner till pizzerian och käkade och tog en öl :) Trevlig fredag minsann!
Lördagen, så åkte jag och Markus in till Strängnäs för att gå runt och titta lite.. Han hittade sig en ny plånbok och jag hittade ingenting, förutom ett par leggings, haha!
Väl hemma, så var det dusch och packa om väskan lite granna och invänta Peter och Anna som vi skulle åka med till Norrköping!
Väl framme hos Anna i NKPG, så blev det några öl, sen pizza, och några öl till. Skjuts till Klockaretorpet, där några flera satt och drack öl. Efter ett tag så åkte vi till Peking MC, väl framme där, så möter vi upp resten som satt och gömde sig i ett militärtält.
Mera öl dracks, och regnet öste ner. Mindre kul faktiskt.
En skapligt trevlig kväll, med trevliga människor! :)
Gav upp vid ett-tiden, då vi började bli frusna och lite trötta. Ringde 5 olika taxi-bolag, ingen svarar. Efter en halvtimmes ringande, så fick jag svar och taxin kom efter 20min ungefär. Han hade dock ingen aning om vart vi skulle, och han körde jordens jävla omväg genom halva Norrköping, så taxinotan slutade på mer än nödvändigt. Finns det en GPS i bilen, använd den!

Söndagen, lite seg. Glodde lite TV och sen bestämde vi oss för att gå iväg och käka vid 13-tiden. Det gjordes, sen så begav vi oss hemåt mot Katrineholm igen.
Väl hemma så var det bara en lugn kväll som gällde.

Idag då, tvättat har vi gjort, handlat har vi oxå hunnit inte. Filmer har vi hunnit se. Markus har nu dragit iväg för att träffa Daniel och jag sitter kvar hemma och tar det lugnt.


/Jenny.