Häromdagen så felanmälde vi att fönsterbrädan i vardagsrummet håller på att rasa ner och sedan ett eluttag i stora sovrummet som har sett hemmagjort ut och därmed sett lite läskigt ut att använda.
Idag så ringde fastighetsskötaren mig, och förklarar att fönsterbrädan har föregående hyresgäst bytt ut själva, men att dom har gjort nya hål iaf, så det sitter bättre i väggen. Dock har föregënde hyresgäst haft något väldigt, väldigt tungt på fönsterbrädan och därmed har konsolerna nästan knäckts. Dessa konsoler ska VI tydligen köpa nya själva!
Varför ska vi behöva köpa nytt, när det är föregående hyresgäst som har haft sönder det?! Verkar ju helt idiotiskt! Det är ju inte rätt någonstans!
.
Och eluttaget i sovrummet har dom tagit bort, men nu har vi ett annat problem. Orginaluttaget som detta konstiga uttaget gick ifrån, det har nu slutat fungera! Och även det som sitter på andra sidan väggen. Så vi sitter här nu, men 4 eluttag som inte fungerar. Tack för den Lundbergs! Ni vet verkligen vad ni gör!
.
Har dock felanmält det nu, så det får dom faeen ta och fixa.
.
Jävla nötter. Har bara vart massa strul ända sen vi flyttade in. Vi fick nytt kakel till köket, men inget annat. Grejjer för att sätta upp det på väggen fick vi stå för själva. Till dom nya tapeterna fick vi inget tapetlim, utan det skulle vi stå för själva. (Dock var damen på Colorama hur snäll som helst, vi fick en bytta tapelim gratis)
Och nu har det vart dessa problem. Jag blir galen!