Igår hade vi en on the road dag vill jag lova!
Vid 11-tiden så lämnade vi hemmet för att först göra ett snabbt stopp på Bauhaus då Markus behövde köpa några bultar, eller vad det nu var.
Sedan åkte vi vidare mot Katrineholm för att först göra ett stopp på Markus jobb, då han skulle lämna julklappspengar och sedan så var det ju mitt i lunchen så de som var där ville ju självklart se Filip :)
Färdiga där så åkte vi hem till Zandra där det blev kaffe och fikabröd och skitsnack. 
Efter ett par timmar så var det dags att packa ihop oss och bege oss ut till byn och hälsa på farmor och farfar. Även gammelfarmor skulle titta förbi för att se Lillgrisen. 
Vi hann även med ett litet snabb-besök hos familjen Kalfjäll och även Daniel. Han hade köpt en megafin present åt Lillgrisen, ett babygym! 
Tackar enormt så mycket för det! :)
 
 
Färdiga i byn så åkte vi in till Katrineholm och förbi mormor en snabbis, sprang upp och hämtade pepparkaksdeg som hon gjort åt mig. Trist att vi inte hann stanna en stund, men klockan hade dragit iväg så förbannat mycket och det var ju i princip snöstorm ute, så vi ville komma hem. 
 
Idag så var planen att vi skulle ut på besök på Diamenten på förmiddagen, men fick meddelande om att det var mycket sjukt där ute, så vi bokade om det till nästa vecka. Istället så ska vi strax bege oss ut på en liten promenad bort till Lekhuset, för att inhandla en mobil till Lillgrisens säng. Kanske att det kan göra så att han somnar nattetid? Man kan ju hoppas. Filip har nämligen börjat med att vara väldigt vaken efter måltiderna, och då även nattetid, så tar ju evigheter innan han somnar. Envis är han oxå, kämpar för att hålla ögonen öppna, trots att han knappt orkar det.
 

 
 
 
Sådan far, sådan son?