Hela tiden pratas det och skrivs om hur man ska sköta barnens sovrutiner, och att det är viktigt att få dom att sova i sin egna säng. Man ska följa alla dessa regler, för det är minsann det bästa!
 
Det här med sovrutiner här hemma. Det gör vi som vi vill. Vill inte barnet somna om i lugn och ro i sin säng nattetid, jaa då får han helt enkelt sova hos mamma och pappa.
Det blir en dålig vana, jag vet. Men ska jag istället låta ungen tjura ihop och tvinga honom ligga i sin säng, trots att han inte vill?
Vi prövar ju självklart att få honom att somna om i sin säng, men går det inte, så går det inte.
Och här hemma föredrar vi att sova på nätterna. Faktiskt.
 
Men jag ska inte gnälla, vi har oftast bra nätter här hemma.

 
Annars då?
Har pluggat lite här hemma, organiserat min fina, nya dator och mailat en del med läraren. Den lärare som faktiskt svarar på mail.
Jag har ringt massa samtal för att få försöka få fram när min betalningsanmärkning försvinner, men det är lättare sagt än gjort kan jag tala om för er.
Ja, jag har en sådan där anmärkning, men det är betalt och klart, nu ska bara den förbannade pricken försvinna.
Det är inte Kronofogden man ska ringa inte, utan man får ta kontakt med ett kreditupplysningsföretag. Men via telefon får man inte veta ett skvatt, utan man får beställa en kreditupplysning på sig själv. Beställer man det så får man hem inloggningsuppgifter om ett par dagar i brevlådan och därefter kan man logga in och se hur det ser ut.
Smidigt? Nej.