Morgonen och förmiddagen så har det vart riktigt fullt ös på praktiken. Knappt en lugn stund alls, men jag klagar inte! Gör ju nåt jag verkligen trivs med!
Slutade vid 12 och åkte då direkt till frissan för att få frillan klippt! Måste verkligen hålla med till var 2-3 månad, annars blir det helt omöjligt att få till en snygg frisyr.
Klippte dessutom lite kortare baktill och så blev det en liten sluttning framåt. Spännande att se hur det ser ut när man fixar till frillan ordentligt!
 
Färgade även ögonfransarna lite spontant! Något sådant trodde jag ju aldrig att jag skulle göra!
Min handledare på praktiken hade gjort det igår, och hon var helnöjd, så jag tänkte att jag kan väl testa!
Ibland skulle man verkligen behöva sminka sig på mornarna, för att inte se så jäkla trött ut, men när klockan är 03 så känns det inte speciellt lockande att börja kleta i fejset. Så vi kör en testperiod, så får vi se vad jag tycker!
 
Åkte hem, slängde mig i soffan och somnade snart nog. Alarmet pep timmen senare, men uppenbarligen slog jag bara av det och sov vidare, för nästa gång jag vaknade var klockan 15:10, så blev lite stress för att piggna till och springa till dagis för att hämta hem barnet.
 
 
Ska strax ta mig en dusch, sen blir det att slänga sig i soffan och invänta Greys Anatomy. Därefter är det jag som går och snarkar!
 
Hörs då!