Idag har det vart en heldag för oss!
 
Redan vid åtta imorse hoppade vi in i bilen och rullade mot Norrköping för att medverka på städbesiktningen, och den blev såklart godkänd. Konstigt vore annars, en städfirma har ju gjort flyttstäden.
Åkte sen till Bauhaus för inköp av grejjer till tvättmaskinen, sen tvättade vi bilen, sen upp på stan för att lämna in nycklarna, så nu är det verkligen bye bye Norrköping!
 
Rullade sen vidare mot Linköping och direkt in på IKEA. Började med lunch, självklart köttbullar! Något annat kan man inte äta på ikea.
Någon barnportion åt Fille skulle ju inte räcka konstatera vi, så han fick en liten. +ett par av pappsens stora köttbulletallrik.
Tro mig. Den ungen kan äta köttbullar.
 
 
 
Sen var det ju dags att ta tag i listan och som vanligt så blir det mer än vad tänkt när man besöker det där varuhuset. Jag gnäller då inte. Skulle kunna shoppa slut på en månadslön hur lätt som helst. 
 
Efter ett parvtimmar var vi färdiga där. Ut med allt i bilen och in i IKANO-huset för att leta sandaler åt Fille. Det gick hur smidigt som helst, så därefter rullade vi vidare till Lager 157 för inköp av underkläder och sen rullade vi vidare till Handelsboden för inköp av mc-skor till pappsen.
SEN rullade vi äntligen hemåt. Vid sisådär halv fyra.
Vid 17-tiden landade vi hemma, bar upp grejjer, fixade middag och hoppade in i bilen och rullade upp till klubben.
Det var ju dags för tisdags-fika!
 
Vid halv nio rullade vi hemåt därifrån, kastade ungen i säng och oss själva i soffan. 
Inget fix här hemma blir gjort ikväll inte, vi förtjänar soffhäng!
fille, handelsboden, ikea, linköping, lunch, vingåker,