Så var söndagskvällen här och helgen därmed slut. Men vi har haft en bra helg! 

Igår drog vi ju till MalmaMarken och strosade bland alla tusen människor. Fille fick nya foppatofflor, en tshirt, drog vinst och fick en nalle och så ett par karuseller, däribland radiobilarna. Påminn mig om att INTE övningsköra med honom! 
Gasen i botten och styrde rätt in i de andra bilarna och vrålade -"HAHA, DÄR FICK DU! " 
Skapligt galen unge! 🤣 

Därefter ville ungen köra mera, men vi förklarade att det kostar massa pengar och han fick ett bryt då. Stortjöt och vrålade och vi var jättedumma och sen drämde han till mig och då blev det droppen. Jag lyfta upp ungen och bar en skrikande unge ut från marknadsområdet. 
Och jisses vad folk glodde. Dömande blickar. Om folk bara kunde lägga av med det! Dom vet ju för fasiken inte vad som ligger bakom! Blir så otroligt arg på sånt! 

Väl utanför området så pratade jag med Fille om vad som hade hänt och att det faktiskt blir konsekvenser om man slåss. Konsekvensen nu blev att vi åkte hem, vilket var tråkigt för oss alla. 
Men han måste börja förstå att man inte kan bete sig hur som helst och tro att man kan få allt. Nog för att han är ensambarn och får därmed mycket uppmärksamhet, men han ska bannemig inte bli en bortskämd snorunge som får allt han pekar på och vill ha. 

Men bortsett från utbrottet så hade vi en bra dag. 

Idag har vi haft en lugn dag. Markus drog iväg på en hojtur efter lunch och jag och Fille tog oss ut på en sparkcykel-tur. Passerade dagiskompisens hus och dom var ute så blev inbjudna på kaffe och lek. Grabbarna lattjade och Fille hade ingen lust att följa med hem, så han fick stanna kvar medan jag gick hem och började med middagen. 

Första gången själv hos en kompis. Lilla killen börjar bli stor! ❤
Markus hämtade hem kiddot och vi käkade middag. 

Nu har vi en unge som inte vill sova, utan bara larvar sig. La mig mdd honom för en timme sen för att natta honom, men han bara larvade sig, så varnade honom då om att jag går om han fortsätter. 
Slutade ju med att jag lämnade rummet. 
En stund senare kom han upp och sa att han inte kunde men grejjen är att han inte ens försöker. Han snurrar och leker med sina nallar istället och har kommit upp ett par gånger. Men han vill sova själv säger han, men det går inte så värst bra. 
Nu har Markus lagt sig med honom så får väl se hur det går nu. 

Trött man blir på honom ibland. Han kan verkligen gå en på nerverna och göra oss gråhåriga i förtid! 

Litenblirstor, Malmamarken, Malmköping, Trotsigunge,