I onsdags kväll åkte kiddot på feber, så Markus var hemma med honom igår. 

Feberfri under dagen och hur pigg som helst, så meddelade dagis att han skulle komma idag. 
Men igår kväll efter att han sovit nån timme så vaknade han och var jätteledsen och glödhet! Det brann om ungen! Tempen visade närmare 40 grader, så Ipren fick han och sen somnade han om. Vaknade ett tag senare och Markus gick dit och då feber-yrade han, stackarn. Han fick komma och sova hos oss och där sov han sen gott resten av natten. 
Han har även klagat på huvudvärk, vilket känns lite oroväckande, men samtidigt kan det vara ett "spel", då han ibland gör så när vi frågar hur han mår, så vi vet inte riktigt hur vi ska tolka det. 

Idag har grabbarna vart hemma igen, och Fille har mest legat i soffan hela dagen, stackarn. Ätit har han knappt heller gjort, så piggelin är han inte. 

Efter jobbet åkte jag hem, bytte bil och åkte till dagis och hämtade hem hans grejjer och sen till affären. Mer Ipren behövdes och så köpte jag några munkar. Tänkte att ungen kanske får i sig lite där, och därmed lite socker, så han piggnar upp lite. Men en tredjedel av en munk åt han, sen ville han inte ha mer... 

Stackars plutten. Om jag ändå kunde ta bort det onda ❤

Vab,