Alltså, vilka dagar jag har haft vid Tylösand! 
Bara gjort det jag velat, kännt för, ingen som tjatat, utan det har bara varit jag. 

Onsdagskvällen tog jag promenaden ner till stranden, hann med solnedgången och det kan ha vart det vackraste jag varit med om. Helt otroligt magiskt! Väl på hotellet igen tog jag mig lite vin och lite senare bort till Hotell Tylösand. Man kan faktiskt gå ut och dansa själv! 💪

Torsdagen var jag lite trött, så tog en chilldag på stranden. Njöt av vackra Tylösand! 
Tog en middag på hotellet och somnade sen framför tvn.

Fredagen så åkte jag till Strandtorp. Hade fått tips om mysiga små hus/stugor som låg huller om buller vid stranden och nog var det mysigt! 
Dom låg utplacerade här och där, där det fanns plats. Inte ett hus var det andra likt! Det var soldäck byggt ovanpå inglasade altaner, äldre hus, splitternya hus. Urmysigt att traska där! 
Tog sen strandpromenaden tillbaks och det var riktigt härligt! Väl tillbaks vid hotellet så bytte jag om och gick ner till stranden och spenderade närmare 5 timmar där. Underbart! 


Tillbaks till hotellet, duscha, gjorde mig lite iotdning och åkte bort till Hotel Tylösand igen. Tog ett par öl på en uteservering och upplevde solnedgången igen. Magiskt! ❤ Lördag kom och det var dags att packa väskan och rulla hemåt. Det var vemodigt. Hade gärna stannat ännu längre! 

Tog svängen förbi Ullared på vägen hem, men inte mycket att hurre för. Blev lite kläder, lite leksaker och lite heminredning, men ingen storshopp direkt. 
Fortsatte sen resan hemåt.

Många tycker att jag vart knäpp som gjort en sån här resa helt ensam, till en stad där jag knte känner någon, men det har stärkt mig som person tror jag! 
Att VÅGA göra en sån resa, det är stort för mig! 
Känner mig som en ny människa, laddad med massa energi efter att ha vart på en sån magisk plats och jag kan gärna tänka mig att göra en sån här resa igen! 
Tylösand har gett mig ett minne för livet
halmstad, semester, tylösand, ullared,