Ännu en vecka lider mot sitt slut. Det har vart jobb och träning mestadels hela tiden. Är så veckorna fördrivs när inte kiddot är hos mig. 
Även jobbat denna morgon, och imorrn bitti blir det jobb likaså. Men lite nöje hinner man med för det. 
Ikväll kommer bästa vännen över. Vi ska äta gott och dricka lite rosé och bara vara. Inte jätteofta vi kan ses. Hon bor ju trots allt i Karlstad. Så när vi väl kan ses, njuter jag för fullt. Önskar verkligen att hon bodde närmare, så man kunde ses betydligt oftare! Men hur lång tid det än går mellan varven, så vet jag exakt vart jag har henne. Hon finns där i vått och torrt, och har alltid gjort. Hon har vart min bästa vän i 15 år och henne vill jag ha vid min sida när jag blir gammal och grå, så vi kan hänga på ett ålderdomshem tillsammans och skratta åt ungdomstiden
 
 
Efter jobbmorgonen imorrn blir det frukost här hemma med Bästis, sen skjutsar jag henne till sina föräldrar i Katrineholm och jag rullar vidare mot Norrköping. Träffa mamma, lite shopping och till kvällen blir det lite fest med vänner. 
Påskhelgen må inte firas traditionsenligt, men jag är inte någon traditionsmänniska när det gäller alla högtider. Innan livet med barn kunde jag lika gärna vara utan allt firande.
Hey, ett år käkade jag tacos på julafton med mamma och en kompis och hennes mamma. Sen vart det fest hemma hos mig med fler vänner. 
Och påsken vet jag inte riktigt varför den ska firas så ordentligt. Klart barnen ska ha påskägg, men allt annat? Nja..
Har ingen släkt som jag umgås med. Alla bor en bit bort. Så det är klurigt att få ihop dom man faktiskt pratar med inom släkten. 
Nu när man har barn, så ska SÅKLART högtiderna firas, men om jag inte har kiddot hos mig, kan jag lika gärna göra nåt helt annat. 
 
 
Annars är livet rätt upp och ner. Måendet är sådär. Därför jag gärna sysselsätter mig när jag är själv. För att slippa tänka för mycket. Få vara omringad av vänner är den bästa medicinen.
Tjafs är det hit och dit, och just när man rest sig upp och börjar må okey, så blir det nåt skit och man trycks ner igen. Men biter ihop, försöker vara stark. Speciellt för Filles skull.