Igår var Fille bjuden på kalas hos en från dagis. Hon började F-klassen på en annan skola här, så kul att han blev injuden tycker jag! Men är nog inte så konstigt ändå. Dom var ju bästa kompisar där :)
 
Fille har vart lite änslig inför kalaset.
"Mamma, du stannar va?"
Nej, Fille. Bara en liten stund, men sen åker jag. Du är stor nog nu!
 
Han har vart fram och tillbaks om han vill gå eller inte, men ändå bestämt sig att han ska gå. Elviras föräldrar kan ju alltid ringa om det skulle va nåt, kom han fram till. Lilla hjärtat 
 
I fredags ringde chefen och sa att han behövde hjälp med ett jobb när som under helgen. Det jobbet tar bara ett par timmar, så var ju passligt. Sa det, att han hade tur att sonen skulle på kalas 😁
Så därmed var ju Fille tvungen att vara själv på kalaset.
 
Det kan låta elakt, att jag vill att han ska vara själv. Men han är stor nog för det, han behöver tuffa på sig lite! Vill att han ska våga följa med en kompis och dess förälder hem från fritids! Det är som en milstolpe för mig!
 
Iaf. På kalaset så var jag kvar en stund, pratade lite med föräldrarna och Fille rände runt med de andra barnen. Helt plötsligt kom han fram till mig och ba; "Mamma, du kan åka nu. Det är okay!"
Bäst att lyda, så jag åkte! 
Och inget hörde jag från föräldrarna, och fick sen höra att de har lekt på som tusan, och inte ett ord om att han saknat mig eller så!
Lilla hjärtat, du håller verkligen på att bli stor nu! ❤
 
 
 
 
 
 
Väl hemma igen blev det en enklare middag, sen lördagsgodis och film i soffan. Och vilket mys vi hade! 
Ingen orkade resa på sig för att tända lampor, så vi satt där i mörkret, kolla film, käka godis och bara myste! ❤
 
 
 
#mammavecka, Litenblirstor, mammafillemys, varannanvecka,

Kommentera

Publiceras ej